Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudom igényelni a prémium szolgáltatást?
Az “Előfizetés” menüpontban teheti ezt meg. Amikor kiválasztja az adott szolgáltatást, az adatai megadása után, Ön választhat, hogy átutalással, avagy bankkártyával rendezi az előfizetését.

Minden hónapban levonják az összeget a számlámról?
Nem, minden esetben Önnek kell megújítani az előfizetését.

Kapok értesítést, ha sikeres a befizetés, illetve akkor is, ha lejár a tagságom?
A befizetést követően értesítjük Önt email formájában. Ekkor kap tőlünk egy számlaértesítőt, amelyben a befizetéséről elkészült számlát, illetve “prémium szolgáltatás” igénylés esetén a “privát chat” linkjét is elküldjük Önnek. Lejárat esetén ugyanez történik, email formájában a lejárat előtt 3 nappal értesítjük, hogy az előfizetése hamarosan lejár. Ebben az emailben a lejárati dátumot is feltüntetjük Önnek, illetve jelezzük azt, hogy ismét igényelnie kell a szolgáltatást, ha előfizetőnk szeretne maradni.

Igényelhetek egyszerre több szolgáltatást is?
Természetesen. Ez ajánlott is, hiszen a “Prémium szolgáltatás”, illetve a “Gold szolgáltatás” eredményeit együttesen nézzük. Nincs más dolga, mint az “Előfizetés” menüpontban mindkét szolgáltatást igényelni.

Hogyan láthatom a prémium elemzéseket?

Az elemzéseinket minden esetben a fiókjába belépve tekintheti meg. Természetesen minden egyes prémium tartalom megtekintéséhez, Önnek igényelnie kell az adott szolgáltatást (Prémium szolgáltatás, Prémium gold szolgáltatás.)

Előfizető vagyok, de nem tudom megnyitni az elemzést! Mi lehet a probléma?
Pánikra semmi ok! A weboldalunkon található ezzel kapcsolatban egy útmutatás, hogy hogyan is kell megnyitni az adott prémium tartalmakat. Kérem, hogy olvassa át ezt a bejegyzést és remélhetőleg sikerül megnyitnia az elemzéseket. Amennyiben nem sikerülne, kérem, hogy írjon nekünk a “Kapcsolat” menüpontban!

Hol láthatom az eddigi statisztikát, illetve a megosztott elemzések eredményeit?
Az elemzések eredményeit mindig az “Archívum” menüpontban találja meg. Ez a “prémium szolgáltatás” esetén havi szintű lebontásban szerepel 2017 óta pontosan vezetve. Itt minden egyes hónapzáráskor a havi statisztikát mellékeljük az adott hónapnál. Az archívumot a “Prémium elemzések” menüben találja. A “Gold szolgáltatás” archívuma pedig a “Prémium Gold” menüben található “Gold Arhívum” néven. A statisztikánk éves szinten is lekövethető, amelyeket a “Statisztika” menüpontban találhat meg.

Milyen sűrűn osztotok meg ingyenes elemzéseket?
Az ingyenes elemzések száma elenyésző és havi szinten 1 és 10 elemzést szoktunk így megosztani.

Hogyan kapok értesítést, ha megosztotok egy prémium elemzést?
Az elemzések megosztásáról szinte azonnal értesülhet a telegram csatornánkon keresztül. Ezenkívülaz applikációt használó felhasználók is minden esetben értesítést kapnak a megosztásokról.

Prémium előfizető vagyok és járna a “privát chat” szolgáltatás is nekem, de nem találom a csatlakozási lehetőséget. Mit tegyek?
Minden esetben a számlaértesítőben találja meg a privát chat linkjét. Amennyiben megtalálta nincs más teendője, mint a linkre kattintani, amely átnavigálja Önt a zárt telegram csatornánkra, ahol a kommunikáció folyik. Fontos, hogy a “privát chat” használatához telegram alkalmazás használata szükséges!

Elfelejtettem a jelszavam. Hol tudom megváltoztatni?
Elfelejtett jelszó esetén nincs más teendője, mint a “Fiókom” menüpontra kattintani, ahol a bejelentkezési adatok alatt találhatja meg pirossal kiemelve “Elfelejtett jelszó”. Erre kell Önnek rákattintani, majd megadnia az érvényes email címét. Amennyiben helyesen adta meg az email címét, a weboldalunk pár percen belül elküld Önnek egy alternatív linket, amelyre rákattintva új jelszót hozhat létre a fiókjához.

2019-07-21
0