b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

STATISZTIKA


Sportfogadásból profitálni nem egyszerű dolog ezt tudjuk, de mi pont ezért működünk már évek óta, hiszen képesek vagyunk rövid- és hosszabb távon is profitábilis szolgáltatásként működni. Büszkeséggel állíthatjuk azt, hogy immáron több, mint 100 pozitív előfizetői visszajelzése van a szolgáltatásunknak, ami nem a véletlen műve! A bizalom kulcsa, hogy évek óta átláthatóan és korrekten dolgozunk és ennek megfelelően nyilvános a statisztikánk és a tipparchívumunk is. Nálunk nincs kozmetikázás, nincsenek kihagyott/törölt tippek, magasabb szorzók, eltitkolt negatív szériák és így tovább.. Az pedig, hogy téged érdekel a statisztikánk, az első lépés, hogy te is bizalmat szavazz számunkra. Ténylegesen már csak pár lépésre vagy a profitábilis sportfogadás elsajátításától!

PONTOSAN VEZETETT ARCHÍVUM

Törekszünk arra, hogy MINDEN EGYES FOGADÁsunkat pontosan rögzítsük és ezt az ügyfeleink rendre összehasonlítják a saját statisztikájukkal is. Ennek megfelelően bátran kijelenthetjük, hogy a statisztikáink pontosak!

PROFIT/ROI MUTATÓK

AZ ÉVES LEBONTÁSOKNÁL RENDRE SZEREPEL a pontos profit és roi mutató is, amelyeket összesített tippszámokkal is bővítettünk. Ez pedig azért jó, mert így még átláthatóbb, hogy átlagosan milyen "találati aránnyal" rendelkeztek a szolgáltatásaink.

HAVI/ÉVES LEBONTÁS

A STATISZTIKAI TÁBLÁZATAINK HAVI ÉS ÉVES LEBONTÁSBAN ÉRHETŐEK EL! Éves szinten összegző táblázatokat is készítettünk, hiszen a sportfogadást hosszútávon érdemes eredmény szempontjából mérlegelni.

MEGBÍZHATÓSÁG

NINCS KOZMETIKÁZÁS, Nincs kihagyott tipp, magasabb szorzó stb. Bátran vállaljuk a negatív szériákat is, hiszen ez is a sportfogadás része!

KÍVÁNCSI VAGY, HOGY MILYEN EREDMÉNYEKET ÉRTEK EL A SZOLGÁLTATÁSAINK?!

2017. JANUÁRJÁBAN KEZDTÜK EL RÖGZÍTENI AZ EREDMÉNYEINKET ÉS 2021 DECEMBERÉIG +1362.744 EGYSÉG PROFITOT ALAKÍTOTTUNK KI!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0