b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

STATISZTIKA


Büszkeséggel állíthatjuk azt, hogy immáron több, mint 150 pozitív előfizetői visszajelzése van a szolgáltatásunknak, ami nem a véletlen műve! A bizalom kulcsa, hogy évek óta átláthatóan és korrekten dolgozunk és ennek megfelelően nyilvános a statisztikánk és a tipparchívumunk is. Nálunk nincs kozmetikázás, nincsenek kihagyott/törölt tippek, magasabb szorzók, eltitkolt negatív szériák és így tovább.. Az pedig, hogy Téged érdekel a statisztikánk, az első lépés, hogy Te is bizalmat szavazz számunkra. Ténylegesen már csak pár lépésre vagy a profitábilis sportfogadás elsajátításától!

PONTOSAN VEZETETT ARCHÍVUM

Törekszünk arra, hogy minden egyes fogadásunkat pontosan rögzítsük és ezt az ügyfeleink rendre összehasonlítják a saját statisztikájukkal is. Ennek megfelelően bátran kijelenthetjük, hogy a statisztikáink pontosak!

PROFIT/ROI MUTATÓK

Az éves lebontásoknál rendre szerepel a pontos profit és roi mutató is, amelyeket összesített tippszámokkal is bővítettünk. Ez pedig azért jó, mert így még átláthatóbb, hogy átlagosan milyen "találati aránnyal" rendelkeztek a szolgáltatásaink.

EREDMÉNYEK KÖNYVELÉSE

A tippjeinket a bet365 kínálatából osztjuk meg. A megosztott opciók eredményeit a havi, illetve éves statisztikákban, a fogadóiroda által könyvelt eredmények alapján rögzítjük. Pl. Korai kifizetés, játékos csere garancia stb.

HAVI/ÉVES LEBONTÁS

A statisztikai táblázatok havi és éves lebontásban érhetőek el! Éves szinten összegző táblázatokat is készítettünk, hiszen a sportfogadást hosszútávon érdemes eredmény szempontjából mérlegelni.

MEGBÍZHATÓSÁG

Nincs kozmetikázás, nincs kihagyott tipp, magasabb szorzó stb. Bátran vállaljuk a negatív szériákat is, hiszen ez is a sportfogadás része!

KÍVÁNCSI VAGY, HOGY MILYEN EREDMÉNYEKET ÉRTEK EL A SZOLGÁLTATÁSAINK?!

2017. JANUÁRJÁBAN KEZDTÜK EL RÖGZÍTENI AZ EREDMÉNYEINKET ÉS 2021 DECEMBERÉIG +1362.744 EGYSÉG PROFITOT ALAKÍTOTTUNK KI!

ELŐFIZETÉSEINK

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

TICKET SZOLGÁLTATÁS
7999
Ft/hónap
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
GOLD SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
19999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
34999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" SZOLGÁLTATÁS
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!
0