Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Védjegy és szerzői jogvédelem

Amennyiben az oldalunkra látogat és a tartalmainkat böngészi elfogadja a szolgáltatásaink alábbi feltételeit:

  • A b&wtips szó- és ábrás védjeggyel ellátott termék! A b&wtips név szerzői jogi védelmet élvez és védjegyoltalomban részesül. Felhasználása kizárólag a b&wtips tulajdonosának (Verdes János ev.) engedélyével és írásos hozzájárulásával lehet.
  • A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A b&wtips oldal tulajdonosa bármely időpontban követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
  •  Előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos az oldal egészének vagy egyes részeinek (szöveg, fotó, audio- és videoanyag, stb.) feldolgozása és értékesítése.
  • A http://www.betandwintipps.com weboldalon fellelhető szöveges, képi, kreatív és multimédiás tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak.
  • Az oldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

    2019-02-28