b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Előfizetői tájékoztató

Készítettünk számodra egy átfogó tájékoztatót, amelyben minden kulcsfontosságú tényezőt megosztunk veled, hogy sokkal gördülékenyebben tudjuk elkezdeni a közös munkát.

FONTOS!

Az elemzéseinket és élő tippjeinket külön erre a célra kialakított privát telegram csatornákon keresztül osztjuk meg veled, ahol csak a tippadóink publikálhatnak, ezért mindenről időben értesülhetsz! Kérjük, hogy az emailben kapott linkeken keresztül csatlakozz a telegram csatornáinkhoz!


Amennyiben nem találod a linkeket, akkor írj nekünk egy e-mailt az info@betandwintipps.com emai címre!

Telegram alkalmazás

A telegram alkalmazást számítógépedre, laptopodra, tabletre és mobiltelefonra is letöltheted! Az alkalmazás beszerzéséhez az adott áruházban (app store/google play) a Telegram applikációra kell rákeresned, majd azt letölteni. A letöltést követően a telefonszámod megadásával regisztrálhatsz. Regisztráció után a fentiekben látott két gombra kattintva a csatornákhoz navigál az oldalunk, ahol nincs más dolgod, mint a "Join channel, vagy Join Group" gombra kell kattintani. Innentől kezdve csatlakoztál a telegram csatornáinkhoz!

Elemzések

Fontos kiemelnünk, hogy az elemzések megosztása kínálat függvényében történik, ezért egyáltalán nem garantált, hogy napi szinten megosztunk veled ilyen tartalmakat. Ahogy azt a bevezetőben is leírtuk, az elemzéseinket a telegram csatornáinkon keresztül találhatod meg!

Bankroll

Az ajánlott tőkefelosztás függ az általad elérhető tőke mennyiségétől, ill. az igényelt szolgáltatástól is!

Alacsony tőke esetén (100.000 Forintig), elegendő a 100 egységes felosztás, viszont magasabb tőke esetén már a 150, vagy 200 egységes felosztást ajánljuk! A szolgáltatások esetében pedig a "prémium" szolgáltatás igénylése esetén elegendő a 100 egységes felosztás. A "prémium gold" szolgáltatás esetében a 150, vagy 200 egységes felosztást ajánljuk! Míg a nagy tétes "single", ill. "ticket" szolgáltatásaink esetében a 100 egységes felosztást preferáljuk!

Köszönjük a BIZALMAT!

0