Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

ℹ️ ELŐFIZETŐI TÁJÉKOZTATÓ

Készítettünk számodra egy átfogó tájékoztatót, amelyben minden kulcsfontosságú tényezőt megosztunk veled, hogy sokkal gördülékenyebben tudjuk elkezdeni a közös munkát.

Az elemzéseinket a weboldalon, vagy applikáción keresztül, az ELEMZÉSEK menüpontban tekintheted meg! Fontos kiemelnünk, hogy az elemzések megtekintéséhez minden alkalommal be kell jelentkezned a fiókodba. Az élő tippjeinket pedig a külön erre a célra kialakított privát telegram csatornákon keresztül osztjuk meg veled, ahol csak a tippadóink publikálhatnak, ezért mindenről időben értesülhetsz! Kérjük, hogy az emailben kapott linkeken keresztül, vagy az elemzések oldalon található gombokra kattintva csatlakozz a telegram csatornáinkhoz!

Amennyiben nem találod a linkeket, akkor írj nekünk egy e-mailt az info@betandwintipps.com emai címre!

Telegram alkalmazás

A telegram alkalmazást számítógépre, laptopra, tabletre és mobiltelefonra is letöltheted! Az alkalmazás beszerzéséhez az adott áruházban (app store/google play) a Telegram applikációra kell rákeresned, majd azt letölteni. A letöltést követően a telefonszámod megadásával regisztrálhatsz. Regisztráció után a fentiekben látott két gombra kattintva a csatornákhoz navigál az oldalunk, ahol nincs más dolgod, mint a „Join channel, vagy Join Group” gombra kell kattintani. Innentől kezdve csatlakoztál a telegram csatornáinkhoz!

Elemzések/ TIPPEK

Fontos kiemelnünk, hogy az elemzések megosztása kínálat függvényében történik, ezért egyáltalán nem garantált, hogy napi szinten megosztunk veled ilyen tartalmakat. Ahogy azt a bevezetőben is leírtuk, az elemzéseinket a weboldalon, ill. applikációnkban az elemzések menüpontban találhatod meg!

👨‍💻 ELEMZŐINK

2023-tól három elemző dolgozik azért, hogy nap, mint nap minél esélyesebb opciókat osszanak meg Veled! Hogy megismerhesd őket közelebbről, elkészítettünk egy rövid bemutatkozást a tippadóinkról!

Verdes János

Verdes János

b&wtips alapító
Szakértő: Labdarúgás, Amerikai sportok, Tenisz, Darts

2015 óta foglalkozok főállásban a sportfogadással és a célom az, hogy a magyarországi versenypiacon minél jobb és kimagaslóbb eredményeket érjünk el. A b&wtips szolgáltatást már a kezdetek óta úgy irányítom, hogy az megbízható és korrekt legyen, így nem a véletlen műve, hogy 2017 óta több ezer ügyféllel együtt dolgozhattam már. Többnyire labdarúgás és amerikai sportokban mozgok otthonosan, de a prémium, illetve prémium "gold" szolgáltatásokban tenisz és darts tippeket is megoszthatok a nagyobb tornákról. (Pl. Grand Slam) Az ajánlások döntő többsége tőlem érkezik, amelyeket az évek alatt megszerzett tapasztalataimra, illetve a 2020-ban létrehozott saját fejlesztésű várható gólszám- és pontszám előrejelzések alapján készítek el. 2017 óta vezetett statisztikám alapján még nem volt veszteséges éve a szolgáltatásnak és bízom benne, hogy ez még hosszú éveken keresztül így lesz. A prémium szolgáltatásban általában gólokra, illetve kimenetelekre szoktam fogadni, a prémium "gold" szolgáltatásban játékos speciális, illetve büntetőlapos fogadások kerülnek általam publikálásra. Illetve a legtöbb alkalommal én osztok meg ajánlásokat a prémium "ticket" és nagy tétes szolgáltatásokban is. A b&wtips statisztikai táblájában megtalálható eredmények, illetve tippek nagy része a nevemhez fűződik, tehát teljes képet kaphatsz azon adatok alapján a munkámról és annak eredményességéről.

Filip

Filip

Külföldi elemző
Szakértő: Európai Kosárlabda, NBA

Németországban születtem és jelenleg Londoban élek. Már gyerekkorom óta követem az NBA világát és 2011-ben volt az első olyan alkalom, hogy fogadtam is a tengerentúli mérkőzésekre. Abban az évben Dirk Nowitzki által fémjelzett Dallas Mavericks lett a bajnok és azóta is rajongok a Dallasért, na meg a sportfogadásért is. Kezdetekben még munka mellett űztem ezt a tevékenységet, majd 2020 volt az a bizonyos mérföldkő, amikor a bettingexpert oldalán beregisztráltam, illetve egy angol bukmékernél is feltöltöttem két havi keresetem. Ez egyébként nagyban volt köszönhető a covidnak, illetve a home office kialakulásának. Az európai kosármérkőzéseket 2019 óta követem figyelemmel, azóta rengeteg tapasztalatot szereztem, illetve temérdek adat áll rendelkezésemre. Az NBA világában pedig már sok próbálkozásom volt saját analitikai rendszer felállításával, illetve több helyen elő is fizettem a statisztikai adatokért. Így a mai napra már 4 olyan szolgáltatáshoz van hozzáférésem, amelyből nap, mint nap tanulhatok, illetve megtalálhatom az "értékes" tippeket. A value bet levadászása számomra a sportfogadásban a kihívás és az elmúlt évek adatainak köszönhetően, most már nem csak az NBA, hanem több európai ligára is vannak kimutatásaim. A bettingexperten az elmúlt két évben két alkalommal is sikerült a "Tipster of the month" címet megnyernem, amivel 6.000 font nyereményt sikerült bezsebelnem, illetve 19 alkalommal nyertem meg az "NBA Weekly Competition" nevezetű kiírást is, ami további 4.750 Font nyereményt jelentett. A b&wtips nevében Verdes János, tehát az alapító 2022 decemberében keresett meg, amikor én kicsit szkeptikus módon álltam az egészhez, hiszen a magyarokról itt kint Angliában is csak a rossz hír terjedt el. Viszont János munkássága, illetve a 2023-as évben mutatott eredményei, kimutatásai meggyőztek, ráadásul megmutatta hogyan is működik az általuk fejlesztett pontszám modell és ez volt az ami miatt úgy döntöttem, hogy a bettingexpert-en pihentetem a fogadásaim és a b&wtips szolgáltatásban osztom meg azokat. A döntés pedig azért is fontos, mert így nem egyfajta reseller tippek kerülnek általam megosztásra, hanem a b&wtips előfizetői közössége kapja meg első kézből tőlem a tippeket. Így a szorzó nem fog szétesni és valóban értékkel rendelkező opciókra fogadhatsz. Az eredményeimről képeket is csatoltam, remélem meggyőznek téged is a számok!

Noah

Noah

Elemző
Szakértő: Tenisz

Franciaországban születtem és mióta az eszemet tudom rajongok a teniszért. 4 éves voltam először, amikor az ütőt megfogtam. Több ifjúsági versenyen is indultam, de 15 éves koromban a sors úgy hozta, hogy abba kellett hagynom végleg a teniszezést. Keresztszalag szakadásom miatt már nem tudtam úgy mozogni a pályán, ahogy kellett volna és ezért felhagytam a sporttal, de a mai napig hobbi szinten eljárok rendszeresen mozogni a barátokkal. A sportfogadással már régóta foglalkozom, pontos dátumot nem igazán tudok mondani, de négy éve annak, hogy egy nemzetközi oldalra beregisztráltam. A sportfogadásra mellékállásként tekintek, hiszen Lyonban risk and control, másnéven kockázatelemzőként dolgozom. Viszont az elmúlt bő 3 évben a sportfogadásból már olyan jövedelmet tudtam generálni, hogy a nyaralásokat ebből fizettük ki a nejemmel, illetve a két gyerekünkkel. Leginkább az ATP tornákon mozgok otthonosan, illetve a francia játékosokat nagyon jól ismerem. Van olyan teniszező, akivel még fiatal korunkban együtt játszottam, így jó ismertségem van a tenisz berkein belül. A Roland Garros-t rendre a helyszínen nézem meg 2016 óta, így a tornáról akár több élő tippet is megoszthatok majd veletek. Természetesen a fogadásaim döntő többsége pre ajánlás lesz és általában összesített játékokra szoktam fogadni. A 2023-as évtől kezdtem el együtt dolgozni a b&wtips szolgáltatással, akik egy nemzetközi tippadó oldalon vették fel velem a kontaktot. Mivel jobban tudok itt érvényesülni, anyagilag is jobban megéri, illetve nem kerül annyi időmbe a tippek megosztása, mint a tippadó oldalon, így a b&wtips mellett döntöttem. Hogy néhány számot említsek. Az Australian Open előtt már elkezdtem a munkát, elég jó számokat sikerült kialakítani, de pont a mostani bemutatkozás előtt egy kicsi gödörbe kerültünk, jött az a bizonyos downswing. Hamarosan viszont jönnek nagyobb tornák, 1000-es ATP-k, Roland Garros, majd Wimbledon. Úgyhogy jó kis szezon elé nézünk és bízom benne, hogy jómagam is hozzájárulok a b&wtips szolgáltatás, illetve közösség sikeréhez! Kérésnek megfelelően mellékeltem én is képet az eredményeimről.

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!
2016-12-13