b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Előfizetői tájékoztató

Készítettünk számodra egy átfogó tájékoztatót, amelyben minden kulcsfontosságú tényezőt megosztunk veled, hogy sokkal gördülékenyebben tudjuk elkezdeni a közös munkát.

Az elemzéseinket a weboldalon, vagy applikáción keresztül bejelentkezést követően, az elemzések menüpontban tekintheted meg! Az élő tippjeinket pedig a külön erre a célra kialakított privát telegram csatornákon keresztül osztjuk meg veled, ahol csak a tippadóink publikálhatnak, ezért mindenről időben értesülhetsz! Kérjük, hogy az emailben kapott linkeken keresztül csatlakozz a telegram csatornáinkhoz!

Amennyiben nem találod a linkeket, akkor írj nekünk egy e-mailt az info@betandwintipps.com emai címre!

Telegram alkalmazás

A telegram alkalmazást számítógépedre, laptopodra, tabletre és mobiltelefonra is letöltheted! Az alkalmazás beszerzéséhez az adott áruházban (app store/google play) a Telegram applikációra kell rákeresned, majd azt letölteni. A letöltést követően a telefonszámod megadásával regisztrálhatsz. Regisztráció után a fentiekben látott két gombra kattintva a csatornákhoz navigál az oldalunk, ahol nincs más dolgod, mint a “Join channel, vagy Join Group” gombra kell kattintani. Innentől kezdve csatlakoztál a telegram csatornáinkhoz!

Elemzések/TIPPEK

Fontos kiemelnünk, hogy az elemzések megosztása kínálat függvényében történik, ezért egyáltalán nem garantált, hogy napi szinten megosztunk veled ilyen tartalmakat. Ahogy azt a bevezetőben is leírtuk, az elemzéseinket a weboldalon, ill. applikációnkban az elemzések menüpontban találhatod meg!

Bankroll

Az ajánlott tőkefelosztás függ az általad elérhető tőke mennyiségétől, ill. az igényelt szolgáltatástól is!

Erről készítettünk egy segédtáblázatot is, amennyiben ez érdekel, akkor kérünk, hogy görgess lentebb!

Tőke függvényében: alacsony tőke esetén (100.000 Forintig), elegendő lehet az 50 egységes felosztás, ez mindenképp egy rizikós tőkefelosztás, úgyhogy maximum rövid távon ajánlatos ennek az alkalmazása! Viszont magasabb tőke esetén már a 100, 150, vagy 200 egységes felosztást ajánljuk!

Szolgáltatások szerint:
Prémium szolgáltatás: 100 egység
Prémium “ticket” szolgáltatás: 100 egység
-Major League Package: 100 egység
Prémium “gold” szolgáltatás: 150-200 egység
Nagy tétes szolgáltatás: 100 egység
-Full pack szolgáltatás: 150-200 egység

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!
0