Válts te is prémiumra!

Bizonyára neked is eszedbe jutott már, hogy mennyivel egyszerűbb lenne az élet, hogy ha sikerülne a munkád mellett némi kiegészítő jövedelmet is kialakítani. Sportfogadásból profitálni nem egyszerű dolog ezt tudjuk, de mi pont ezért működünk már évek óta, hiszen képesek vagyunk hosszú távon profitábilis szolgáltatásként működni.  Az sem titok, hogy az időnek bizony súlyos ára van.. (Ha te is mélyen meg vagy győződve erről, akkor ideje néhány dolgon változtatni!) Szavazz bizalmat számunkra, hiszen az egyedi fejlesztésű statisztikai rendszerünknek, illetve a közel tíz éves tapasztalatunknak köszönhetően jóval egyszerűbben találjuk meg a napi kínálatokban az “értékeket”.

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZÚ TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Háromhavi

Statisztikai rendszer

7999 FT/30 nap
 • Korrektség és megbízhatóság
 • Statisztikai rendszer korlátlan használata
 • Várható gól- és pontszám adatok
 • 500+ csapat statisztika
 • 5 sportág
 • Email alapú konzultáció

Prémium szolgáltatás

11999 FT/30 nap
 • Korrektség és megbízhatóság
 • Statisztikai rendszer korlátlan használata
 • Várható gól- és pontszám adatok
 • 500+ csapat statisztika
 • 5 sportág
 • Prémium elemzések
 • Élő tippek
 • Bankrollmenedzsment
 • Email/Telegram alapú konzultáció

PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS

14999 FT/30 nap
 • Bet365 felhasználóknak
 • Korrektség és megbízhatóság
 • Statisztikai rendszer korlátlan használata
 • Várható gól- és pontszám adatok
 • 500+ csapat statisztika
 • 5 sportág
 • Prémium elemzések
 • 10 perces fogadási stratégia
 • Fogadáskészítő tippek
 • Bankrollmenedzsment
 • Email/Telegram alapú konzultáció

LEGUTÓBBI 10 NYERTES TIPPÜNK:

⚽️Olimpia
Tipp: 4.5 felett (Ázsiai összesített büntetőlapok)✅
odds: 1.90

Végeredmény: 7
(Prémium “gold” tartalom)

🏀Olimpia
Tipp: Ausztrália + 167.5 felett (Győztes + Összesített pontok)✅
odds: 1.74 

Végeredmény: 83-86
(Prémium “gold” tartalom)

⚽️Olimpia
Tipp: Elefántcsontpart -0.5 (Büntetőlap hendikep)✅
odds: 1.85

Végeredmény: 1-2
(Prémium “gold” tartalom)

⚽️Bajnokok Ligája
Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok) ✅
odds: 1.72

Végeredmény: 1-3
(Prémium tartalom)

⚽️Bajnokok Ligája
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)✅
odds: 1.80

Végeredmény: 2-2
(Prémium tartalom)

🎯World Matchplay
Tipp: P. Wright (Győztes)✅
odds: 1.66

Végeredmény: 18-9
(Prémium tartalom)

🎯World Matchplay
Tipp: P. Wright (Győztes)✅
odds: 1.80

Végeredmény: 17-10
(Prémium tartalom)

🇨🇭Szuperliga
Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)✅
odds: 1.83

Végeredmény: 3-4
(Prémium tartalom)

⚽️Felkészülési mérkőzés
Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)✅
odds: 1.66

Végeredmény: 2-2
(Prémium tartalom)

🇧🇪Jupiler Pro League
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)✅
odds: 1.61

Végeredmény: 1-1
(Prémium tartalom)

Szolgáltatásunkról

Heti szinten öt sportág és több bajnokság mérkőzése kerül kiértékelésre a rendszerünkben. Ennek köszönhetően mint kezdő, mint rutinos sportfogadók kihasználhatják a rendszerünkben rejlő esélyeket. A kiértékelések szempontjából többféle opciót veszünk számításba és ezek esélyessége szerint ajánlunk fogadást az adott találkozókra. Ráadásul a várható gól- és pontszám előrejelzéseinknek köszönhetően a találkozó kimenetelével kapcsolatosan is reális képet kaphatsz. Elemzéseink esetében szinte minden sportág szerepel a kínálatunkban. Kellő rutinnal, illetve a statisztikai rendszerünknek köszönhetően könnyebben tudjuk kiválasztani a napi kínálatokból a magasabb esélyességgel rendelkező mérkőzéseket, mint a versenypiacon lévő konkurenseink. Természetesen nem csak a statisztikai adatokra alapozva hozzuk meg a döntéseinket. Minden elemzésünk esetében alapos háttér információkat, illetve a szubjektív véleményünket is számításba vesszük. 

Több ezer ügyfelünk volt már az évek során és több, mint 100 pozitív visszajelzéssel rendelkezik a szolgáltatásunk! Íme az elmúlt évek számai:

3992

ELŐFIZETŐ

7

ÉVES TAPASZTALAT

5

SPORTÁG (STAT. RENDSZER)

10.000+

MÉRKŐZÉSBŐL ÁLLÓ ARCHÍVUM

Bízz meg egy hozzáértő szolgáltatást, hogy felpörgessék a jövedelmedet! 
Van egy jó hírünk! Ez nem álom, ez a valóság!

Tíz perces fogadási stratégia

Egy olyan fogadási stratégiát sikerült kialakítanunk és elsajátítanunk, amelynek köszönhetően élő fogadások keretein belül igencsak magas találati arány mellett képesek lehetünk profitálni. Mindenképp fontos tehát kiemelni, hogy ez a fogadási forma időigényes és élőben kell követni a mérkőzéseket. Persze törekszünk arra, hogy ez a legtöbb esetben minél rövidebb időt vegyen igénybe az előfizetőink számára, de ahogy a mondás is tartja idő = pénz, itt is teljes egészében megállja a helyét. A stratégia roppantul egyszerű, hiszen annyi a lényege, hogy tíz percenként fogadunk az első gól idejére. A szolgáltatás használatához  bet365 fiókra, illetve a  telegram alkalmazás használata szükséges.

Előfizetői vélemények

Statisztikai rendszerünkről

Néhány információ a saját fejlesztésű rendszerünkkel kapcsolatosan..

Keresőrendszer

A keresőrendszerünkben minden egyes aktív bajnokság mérkőzéseinek több napos, akár hetes kínálatát láthatod. A mérkőzések több szempont alapján kerülnek kiértékelésre és a várható gól- és pontszámadatoknak köszönhetően reális képet tudunk nyújtani számodra az adott találkozókkal kapcsolatosan. A keresőrendszerben a legesélyesebb opciók kerülnek feltüntetésre, így ténylegesen nagyon egyszerűen átláthatóvá válik a napi kínálat.

Fogadási opciók

Mivel a futballbajnokságokat többféle szempont alapján értékeljük ki, így a keresőrendszerben látható legesélyesebb predikció mellett az oldalon a gólok, szögletek és büntetőlapok esélyeivel kapcsolatos kiértékeléseket láthat. A gólok esetében az 1.5 O/U, 2.5 O/U és gólváltás opciók kerülnek kiértékelésre, míg szögleteknél a 9.5 O/U line-t vesszük számításba. A büntetőlapok kiértékelésénél a 4.5 U/O line-t preferáljuk.

Az “Előfizetés” menüpontban teheted ezt meg. Amikor kiválasztod az adott szolgáltatást, az adataid megadása után választhatsz, hogy átutalással, vagy bankkártyával rendezed az előfizetésed. 

A prémium “GOLD” szolgáltatás csak bet365 fiókkal rendelkező előfizetők számára jött létre. A szolgáltatás során bet builder (fogadáskészítő) ajánlások, játékos speciális opciók és egyéni stratégia alapján kialakított élő tippek kerülnek megosztásra!

Nem! Az OTP Simplepay minden egyes bankfiók által készített bankkártyát elfogad. Így ha neked mastercard, visa, vagy maestro kártyád van, akkor sem jelent problémát és bármikor igényelheted a szolgáltatásunkat!

Igen! Befizetésnél a weboldalon és email formájában is tájékoztatást küldünk számodra, hogy befizetését feldolgoztuk és aktiváltuk az előfizetésed. Az előfizetés a számládban feltüntetett időpontig érvényes. Az előfizetésed lejártakor email és telegram üzenet formájában értesítést küldünk neked, így mindenféleképp értesülsz arról, ha az előfizetésed lejár. 

A szolgáltatásunk egy biztonságos bankrollmenedzsmentet használ, amelyet az előfizetésnek köszönhetően te is elsajátíthatsz és még tökéletesebbre fejlesztheted a sportfogadást!

Link:
https://betandwintipps.com/strategia/

Az elemzéseinket, ajánlásainkat, élő tippjeinket a külön erre a célra kialakított telegram csatornákon találhatod meg. A csatornák linkjeit email formájában elküldtük számodra a befizetést követően, vagy az előfizetői tájékoztatóban találhatod meg azokat! Ezenkívül az elemzéseket a “Prémium tippek”, illetve “Gold tippek” menüpontban is láthatod!

Telegram csatornánkon szinte azonnal jelezzük számodra, ha megosztottuk a prémium tartalmainkat. Az alkalmazásunkon keresztül pedig pár percen belül kapsz értesítést a megosztásainkról.

A szolgáltatásunk eredményeit szinte nap, mint nap végig követheted, illetve a heti és havi összegzőinknek köszönhetően teljes átláthatóságot biztosítunk mindenki számára. Amennyiben részletes statisztikát, illetve archívumot szeretnél látni kérünk, hogy írj egy emailt nekünk és mi elküldjük számodra a kért adatokat!

Email cím: info@betandwintipps.com

Elfelejtett jelszó esetén nincs más teendőd, mint a “Bejelentkezés/Regisztráció” menüpontra kattintani, ahol a bejelentkezési adatok alatt találhatod meg pirossal kiemelve “Elfelejtett jelszó” lehetőséget. Erre kell rákattintani, majd megadni az érvényes/regisztrált email címed. Amennyiben helyesen adtad meg az email címed, a weboldalunk pár percen belül elküld egy alternatív linket, amelyre rákattintva új jelszót hozhatsz létre a fiókodhoz.

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

2020-03-24