Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Tartozz Te is a nyertes sportfogadók táborához!

Gondolkodj hosszabb távon, hiszen a sportfogadás nem sprint, hanem egy maraton!

b&wtips tagdíj

b&wtips tagdíj

- Beharangozó ajánlások
- Privát chat
- Telegram csatorna
- Átlag havi tippszám: 30+
- Átlag odds: 1.92
- Éves tagság
- Amennyiben alacsony tőkével rendelkezel, mindenképp a figyelmedbe ajánljuk ezt a tagságot!

30 napos bérlet

30 napos bérlet

-Prémium elemzések
-Prémium szelvények
-Beharangozó ajánlások
-Élő tippek
-Analitikai adatok
-Átlag havi tippszám: 60+
-Átlag odds: 1.96
-Telegram csatorna
-Privát chat
-Bankroll menedzsment
-Személyes tanácsadás

Éves bérlet

Éves bérlet

-Prémium elemzések
-Prémium szelvények
-Beharangozó ajánlások
-Élő tippek
-Analitikai adatok
-Átlag havi tippszám: 60+
-Átlag odds: 1.96
-Telegram csatorna
-Privát chat
-Bankroll menedzsment
-Személyes tanácsadás

Lifetime VIP bérlet

Lifetime VIP bérlet

-Prémium elemzések
-Prémium szelvények
-Beharangozó ajánlások
-Élő tippek
-Analitikai adatok
-Átlag havi tippszám: 60+
-Átlag odds: 1.96
-Telegram csatorna
-Privát chat
-Bankroll menedzsment
-Személyes tanácsadás

NFL alapszakasz bérlet

NFL alapszakasz bérlet

-NFL pre- és élő tippek
-Átlag heti tippszám: 4+
-Átlag odds: 1.79
-Analitikai adatok
-Telegram csatorna
-Privát chat
-2023.09.07.-2024.01.07. között.
-A 9. játékhét után (2023. nov. 6.) az alapszakasz bérlet 14.999 Forintért igényelhető.

NFL szezon bérlet

NFL szezon bérlet

-NFL pre- és élő tippek
-Átlag heti tippszám: 4+
-Átlag odds: 1.79
-Analitikai adatok
-Telegram csatorna
-Privát chat
-2023.09.07.-2024.02.11. között.
-A 9. játékhét után (2023. nov. 6.) a szezon bérlet 24.999 Forintért igényelhető.

Több, mint 160+ pozitív előfizetői visszajelzés!

Több, mint 160+ pozitív előfizetői visszajelzés!

Ügyfeleink elmondhatják rólunk, hogy sosem kerteltünk! A sportfogadásban vannak jobb és rosszabb időszakok is, ezt pedig mi bátran fel is vállaltuk az elmúlt évek során! Ezért korrektnek és megbízhatónak tartanak minket!

Több éves tapasztalatunk van!

Több éves tapasztalatunk van!

2015 óta vagyunk jelen a versenypiacon! Ezt pedig nem csak írjuk, mint sokan mások, hanem valós információkkal rendelkezünk és bármikor leinformálhatod a vállalkozásunkat!

Miért válassz minket?

Szeretnénk átadni Neked azt a tudást és tapasztalatot, amit az elmúlt bő 10 év során megszereztünk!

Nem lesz nehéz dolgod! Csak kövesd az utasításainkat, tartsd be az általunk megosztott tőkefelosztást, fogadj az ajánlott tétekkel és hosszútávon Te is a profitábilis sportfogadók táborát erősítheted!

Rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg!

Rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg!

Az elemzőink mindenfajta keresést, illetve elemzést elvégeznek helyetted és Neked nincs más dolgod, mint az ajánlásainkat követni! Innentől nem kell órákat ülnöd a számítógéped, vagy a sportújságok előtt!

Nem kell többé stresszelned!

Nem kell többé stresszelned!

Mivel az elemzőink gondosan ügyelnek minden kulcsfontosságú információ megszerzésére, így nem kell azon idegeskedned, hogy az észrevétlen apró hibák miatt elveszíted a fogadásaidat!

Több ezer ügyfelünk volt már!

Több ezer ügyfelünk volt már!

Több, mint 5.000 előfizető szavazott már számunkra bizalmat az elmúlt évek során! Ez pedig hidd el, hogy nem a véletlen műve!

Teljes átláthatóságot garantálunk számodra!

Teljes átláthatóságot garantálunk számodra!

Nincs mit takargatnunk, mi felvállaljuk a negatív szériákat is! Ennek megfelelően az év bármelyik napján elérheted a 2017 óta vezetett statisztikánkat!

Ha szeretnéd megtalálni a sportfogadásban rejlő igazi lehetőségeket, de eddig kevés sikerrel jártál, akkor van egy jó hírünk számodra, hiszen a legjobb helyen jársz! A segítségünkkel ugyanis a sportfogadás egy egészen új dimenzióba kerül és többé nem kell a véletlenre, vagy épp a szerencsédre bízni a fogadásaid, hiszen szakértő elemzőinknek köszönhetően olyan ajánlásokat kapsz kézhez nap, mint nap, amelyekkel könnyedén nyerhetsz!

Milyen előnyei vannak az előfizetésünknek és miért válassz pont minket?! Remek kérdés! Figyelj..

1️⃣ A szolgáltatásunk gyakorlatilag mindenki számára megfelelő választás lehet, ugyanis olyan fogadási opciók kerülnek megosztásra amelyek minden egyes fogadóirodában, beleértve tippmixen és tippmixpron is megtalálhatóak! A 2023. júliusától érvénybe lépő Szerencsejáték törvényi szabályozás alapján pedig ez az egyik legjobb hír számodra, hiszen nálunk nincs az, hogy csak és kizárólag a külföldi bukmékereknél találhatod meg a tippjeinket! 

2️⃣ A szolgáltatás keretein belül döntő többségben labdarúgás opciókat favorizálunk, de szakértő elemzőinknek köszönhetően már kosárlabda, darts, tenisz, az amerikai major ligákból pl. baseball, amerikai futball, vagy épp jégkorong és egyéb más sportokból is érkezhetnek részletes elemzések, illetve ajánlások! Ennek megfelelően temérdek sportágban szerezhetsz Te is tapasztalatokat, amelyek segítségével a jövőben még sikeresebb sportfogadóvá válhatsz.

3️⃣ Elemzőink a napi szinten megszerzett információkat, minden egyes esetben a lehető legalaposabban elemzik ki, majd használják fel az ajánlások elkészítéséhez. Ráadásul az egyedülálló analitikai rendszerünk segítségével, szinte garantáltan csak a legjobb tippekkel látunk el nap, mint nap! 
4️⃣ Segítségünkkel nem csak rövid-, illetve hosszútávon lehetsz Te is sikeres, egyben nyereséges sportfogadó, de rengeteg időt és energiát is megtakaríthatsz, hiszen mi mindenfajta keresést, illetve elemzést elvégzünk helyetted és neked nincs más dolgod, mint az ajánlásainkat követni. Tehát ez a szolgáltatás nem csak a sportfogadásból származó nyereményeidet növeli, de még az életed minőségét is javítja! 
5️⃣ Nem kell többé azon stresszelni, hogy az észrevétlen apró hibák miatt elveszíted a fogadásaidat. Ehelyett csak élvezd a játékot, és a szolgáltatásunkkal szinte biztos lehetsz benne, hogy nyerni fogsz. Ha tényleg komolyan gondolod a sportfogadást, akkor a segítségünkkel garantáltan célba érsz!


6️⃣ A szolgáltatás igénylését követően hozzáférést biztosítunk Számodra a várható gólszám- és pontszám előrejelzéseinkhez! Ennek köszönhetően labdarúgás berkein belül az öt topliga (Premier League, Serie A, LaLiga, Ligue1 és Bundesliga), amerikai major ligákban (MLB, NHL, NFL, NBA), illetve a két nagy európai kosárlabda liga (Eurocup, Euroliga) várható előrejelzéseit láthatod nap, mint nap!

.. az pedig már csak további extra érv lehet a bérlet igénylése mellett, hogy a prémium előfizetésünk 2017 óta egyetlen egy évben sem zárt veszteséggel. Úgyhogy ne vesztegesd tovább az idődet azzal, hogy magadnak kelljen kutatnod a tippeket! Bízd szakértő elemzőinkre ezt a munkát és mi megmutatjuk, hogy hogyan lehetsz Te is sikeres sportfogadó!

🔞Fogadj mindig felelőséggel! A túlzásba vitt szerencsejáték ártalmas! 

Hogy miért rendelkeznek előfizetéssel a szolgáltatásaink?


Többször megkaptuk már ezt a kérdést, ha annyira jól működő és hosszútávon nyereséges szolgáltatásunk van, akkor miért nem adjuk ingyen az ajánlásainkat..

Erre a legelső válaszunk az, hogy a fogadóirodák nem szeretik a nyertes fogadókat. Előfizetőink elmondhatják, hogy az online irodák hány alkalommal korlátozták őket, de személyes tapasztalatunk is van a világ egyik legnépszerűbb fogadóirodájával kapcsolatban, ahonnan már 8. alkalommal kaptunk kitiltást. Persze töretlenül hozzuk létre az újabbnál újabb accountokat, de a nagy tétes fogadókat jóval könnyedebben szúrja ki az algoritmus és ennek köszönhetően egymást követik a korlátozások, ill. kitiltások. Tehát hiába nyerhetnénk nagy összegeket az általunk megosztott tippekkel, egyszerűen nem tudunk annyit nyerni amennyit szeretnénk, hiszen folyamatosan korlátoznak minket a fogadóirodák. A másik észérv a fizetős szolgáltatások mellett, hogy Te sem szereted azt, ha a munkádat nem becsülik meg. Te sem ingyen dolgozol a munkahelyeden, ahogy a buszsofőr sem ingyen viszi az utasokat, vagy épp az autószerelő sem ingyen javítja meg az autódat. Ugye?! Mi is minőségi munkát végzünk és mivel a szolgáltatásunk szinte az év minden napján működik, így elég sok munkát és energiát fektetünk bele nap, mint nap. Mivel minőségi és korrekt tippadásra van igény, ezért mi elvégezzük helyetted a munkát és igazából Neked csak annyi a dolgod, hogy betartsd az ajánlásainkat és hátradőlve kövesd az eseményeket. Zárásként pedig ott vannak a kötelező költségek, amelyet valamiből fedeznünk kell. Összegezve tehát azért kérünk pénzt a szolgáltatásainkért, mert rengeteg munkát és energiát teszünk bele az év szinte minden napján és gyakorlatilag mi elvégezzük helyetted a sportfogadás döntő részét. Neked csak és kizárólag a tippek megfogadására kell koncentrálni, nem kell elemezned, nem kell statisztikai oldalakat nézned, sőt a saját fejlesztésű várható gólszám és pontszám előrejelzéseinknek köszönhetően jóval átláthatóbbá vált a kínálat számunkra, ezenkívül a hiányzókat sem kell figyelned és még sorolhatnánk rengeteg érvet. Ennek az elhivatottságnak és korrektségnek köszönhető az, hogy immáron több, mint 150 pozitív előfizetői visszajelzés sorakozik fel a szolgáltatásunk neve mellett és az is, hogy évről-évre több száz fős bázissal tudunk együtt dolgozni. Persze még így is lesz olyan, aki azt a gúnyos kérdést teszi fel, hogy ezek csak tippek, miért is fizessek? Egyszerű.. Ezek nem csak tippek, hanem olyan ajánlások, amelyeknek köszönhetően előnnyel indulunk a fogadóirodákkal szemben és nem mellesleg szinte minden egyes ajánlás mellé részletes elemzést is megosztunk. Persze nem fog minden egyes általunk megosztott predikció nyerni, de nem a véletlen műve az, hogy 2017 óta egyetlen egy évet sem zártunk veszteséggel! Ha ezek a tények nem győztek meg, akkor nincs is értelme a miérteket taglalni és nem is akarunk Téged meggyőzni az előfizetésről. Mi továbbra is elhivatottan, korrekten és megbízhatóan dolgozunk és csak bízni tudunk abban, hogy Te is részese akarsz lenni ennek a sikertörténetnek! Legyél Te is sikeres sportfogadó!

0 K
Naplózott fogadás
0 +
Millió Forint profit
0 +
Pozitív visszajelzés
0 +
Előfizető
0 +
Év tapasztalat

Visszajelzések

Ezt mondták rólunk az ügyfeleink!

Íme pár példa az előfizetői visszajelzésekből! 

Részletes elemzések, jó hangulatú csoport. Ami a legfontosabb, hogy profitàbilis! Sok helyen voltam màr, de nem véletlen hogy lassan egy éve itt vagyok! Jani munkàja előtt le a kalappal, nem semmi! Köszönöm.

Szöllősi Balázs
Szöllősi Balázs

Előfizető

Szuper, korrekt oldal, jó tippek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem fog csalódni.

Andrasek István
Andrasek István

Előfizető

Kiváló tippek, nagyszerű statisztikai rendszer, készséges segítőkész társaság, profi hozzáállás.

Kovács Henrik
Kovács Henrik

Előfizető

Gyakran ismételt kérdések

Az előfizetések menüpontban teheted ezt meg. Amikor kiválasztod a számodra megfelelő szolgáltatást, az adataid megadása után választhatsz, hogy átutalással, vagy bankkártyával rendezed az előfizetésed. 

Nem kaptál választ a felmerülő kérdésedre?

Kövess minket!

Fogadj mindig felelősséggel!

A túlzásba vitt szerencsejáték ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!

    2020-03-24