Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásároljon prémium, vagy prémium "gold" szolgáltatást és vegye ki a részét a nyereményjátékunkból! 


Nyeremények:
-Minden 10. vásárló nyer egy logózott ajándékcsomagot.
- A promóció ideje alatt minden héten kisorsolunk egy havi prémium szolgáltatást
- Minden hónap végén kisorsolunk egy magyar válogatott mezt

Főnyeremény:
1 db Xbox Series X játékkonzol

3737

ELŐFIZETŐ

6

ÉVES TAPASZTALAT

5

SPORTÁG (STAT. RENDSZER)

5.000+

MÉRKŐZÉSBŐL ÁLLÓ ARCHÍVUM

Szolgáltatásunkról

Heti szinten öt sportág és több bajnokság mérkőzése kerül kiértékelésre a rendszerünkben. Ennek köszönhetően pedig, mint kezdő, mint rutinos sportfogadók kihasználhatják a rendszerünkben rejlő esélyeket. A kiértékelések szempontjából többféle opciót veszünk számításba és ezek esélyessége szerint ajánlunk fogadást az adott találkozókra. Ráadásul a várható gól- és pontszám előrejelzéseinknek köszönhetően a találkozó kimenetelével kapcsolatosan is reális képet kaphat. Elemzéseink esetében szinte minden sportág szerepel a kínálatunkban. Kellő rutinnal, illetve a statisztikai rendszerünknek köszönhetően könnyebben tudjuk kiválasztani a napi kínálatokból a magasabb esélyességgel rendelkező mérkőzéseket, mint a versenypiacon lévő konkurenseink. Természetesen nem csak a statisztikai adatokra alapozva hozzuk meg a döntéseinket. Minden elemzésünk esetében alapos háttér információkat, illetve a szubjektív véleményünket is számításba vesszük. 

Előfizetéseink

GONDOLKODJON HOSSZÚ TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Statisztikai rendszer

13999 Ft / 60 nap
 • Korlátlan hozzáférés
 • Korrektség és megbízhatóság
 • Statisztikai rendszer korlátlan használata
 • Várható gól- és pontszám adatok
 • 500+ csapat statisztika
 • 5 sportág
 • Email alapú konzultáció

Prémium szolgáltatás

19999 Ft / 60 nap
 • Korlátlan hozzáférés
 • Korrektség és megbízhatóság
 • Statisztikai rendszer korlátlan használata
 • Várható gól- és pontszám adatok
 • 500+ csapat statisztika
 • 5 sportág
 • Prémium elemzések
 • Élő tippek
 • Email alapú konzultáció
 • Bankrollmenedzsment és stratégia

Prémium "GOLD" szolgáltatás

24999 Ft / 60 nap
 • Bet365 felhasználóknak
 • Korrektség és megbízhatóság
 • Statisztikai rendszer korlátlan használata
 • Várható gól- és pontszámadatok
 • 500+ csapat statisztika
 • 5 sportág
 • Prémium elemzések
 • Speciális élő tippek
 • Fogadáskészítő tippek
 • Email alapú konzultáció
 • Bankrollmenedzsment és stratégia

Miért válasszon minket?!

TELJES ÁTLÁTHATÓSÁGOT BIZTOSÍTUNK!

Továbbra is az a célunk, hogy korrektnek és megbízhatónak tartsanak minket az előfizetőink. Ennek értelmében 2019 óta folyamatosan rögzített tipparchívummal rendelkezünk, amelynek köszönhetően Ön is bármikor megtekintheti az eredményeinket!

NEM MARADHAT LE A TIPPJEINKRŐL!

Mivel a szolgáltatásunk az egyik legfejlettebb értesítőrendszert, illetve üzenetküldő szolgáltatást (Telegram) használja, így Ön az értesítő "push" üzeneteknek köszönhetően szinte azonnal értesül a elemzéseink és élő tippjeink megosztásáról.

MIKOR NE VÁLASSZA A SZOLGÁLTATÁSUNKAT?!

- Amennyiben Ön nem tud hosszú távon tekinteni a szolgáltatásunkra.
- Ha 80% feletti találati arányra számít! (Nálunk az átlag odds 1.90-2.00 értéket képvisel és ilyen szorzók mellett lehetetlen 80% körüli találati arányt kialakítani).

- Ha képtelen fegyelmezetten és higgadtan fogadni, ugyanis a célunk a tudatos és hosszú távú sportfogadás!
- Ha Ön pár nap alatt akar kevés pénzből nagyot nyerni.

Előfizetői vélemények

Statisztikai rendszerünkről

Néhány információ a saját fejlesztésű rendszerünkkel kapcsolatosan..

Keresőrendszer

A keresőrendszerünkben minden egyes aktív bajnokság mérkőzéseinek több napos, akár hetes kínálatát láthatja. A mérkőzések több szempont alapján kerülnek kiértékelésre és a várható gól- és pontszámadatoknak köszönhetően reális képet tudunk nyújtani az Ön számára az adott találkozókkal kapcsolatosan. A keresőrendszerben a legesélyesebb opciók kerülnek feltüntetésre, ennek köszönhetően Ön könnyedén átláthatja az adott napi kínálatot.

Fogadási opciók

Mivel a futballbajnokságokat többféle szempont alapján értékeljük ki, így a keresőrendszerben látható legesélyesebb predikció mellett az oldalon a gólok, szögletek és büntetőlapok esélyeivel kapcsolatos kiértékeléseket láthat. A gólok esetében az 1.5 O/U, 2.5 O/U és gólváltás opciók kerülnek kiértékelésre, míg szögleteknél a 9.5 O/U line-t vesszük számításba. A büntetőlapok kiértékelésénél a 4.5 U/O line-t preferáljuk.

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Archívum

Statisztikai rendszer

Az “Előfizetések” menüpontban teheti ezt meg. Amikor kiválasztja az adott szolgáltatást, az adatai megadása után Ön választhat, hogy átutalással, vagy bankkártyával rendezi az előfizetését. Amennyiben Ön figyelmesen követi az ajánlásainkat, ésszerűen és az ajánlott módon menedzseli a pénzét, szinte garantált, hogy sikerekben lesz része, akár rövid, akár hosszabb távon.​

A prémium “GOLD” szolgáltatás csak bet365 fiókkal rendelkező előfizetők számára jött létre. A szolgáltatás során bet builder (fogadáskészítő) ajánlások, játékos speciális opciók és egyéni stratégia alapján kialakított élő tippek kerülnek megosztásra!

Nem! Az OTP Simplepay minden egyes bankfiók által készített bankkártyát elfogad. Így Ön mastercard, visa és maestro kártyákról is könnyedén befizethet. 

Igen! Befizetésnél a weboldalon és email formájában is tájékoztatást küldünk az Ön számára, hogy befizetését feldolgoztuk és aktiváltuk az előfizetését. Az előfizetése a számlájában feltüntetett időpontig érvényes. Lejárat esetén email formájában két értesítést is küldünk Önnek az előfizetésének végéhez közeledve. Amennyiben a garanciális szolgáltatásunkat igényelte és veszteséggel zárna az adott turnus, akkor a telegram csatornánkon keresztül jelezzük Önnek, hogy tolódtak a lejárati időpontok.

A legkisebb ajánlott tőkénk 100.000 Forint, de ha lehet minél magasabb összeggel kezdjen neki a sportfogadásnak, ugyanis a szolgáltatásunk a biztonságos bankrollt helyezi előtérbe. Szolgáltatásunk elkötelezett híve a felelősségteljes szerencsejátéknak.

A szolgáltatásunk egy biztonságos bankrollmenedzsmentet használ amelynek köszönhetően Ön is elsajátíthatja és még tökéletesebbre fejlesztheti a sportfogadást.

Link:
https://betandwintipps.com/strategia/

Az elemzéseinket, ajánlásainkat, élő tippjeinket a külön erre a célra kialakított telegram csatornákon találhatja meg. A csatornák linkjeit email formájában elküldjük az Ön számára a befizetést követően, vagy az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg azokat.

Telegram csatornánkon szinte azonnal jelezzük az Ön számára, ha megosztottuk a prémium tartalmainkat. Az alkalmazásunkon keresztül pedig pár percen belül kap értesítést a megosztásainkról.

A szolgáltatásunk bet365 szorzókkal kalkulál, viszont törekszünk arra, hogy minden egyes elemzésünk az összes fogadóirodában megtalálható és fogadható legyen!

Az elemzések eredményeit mindig az “Tipparchívumunkban” találhatja meg. Az oldalt az “Előfizetések” menüpontban, vagy a kezdőlapon a “Tekintse meg az eredményeinket” gombra kattintva találhatja meg. Amennyiben kíváncsi a statisztikai rendszerünk eredményességére is, akkor nincs más dolga, mint a statisztikai rendszer menüpontra kattintani.

Elfelejtett jelszó esetén nincs más teendője, mint a “Fiókom” menüpontra kattintani, ahol a bejelentkezési adatok alatt találhatja meg pirossal kiemelve “Elfelejtett jelszó”. Erre kell Önnek rákattintani, majd megadnia az érvényes email címét. Amennyiben helyesen adta meg az email címét, a weboldalunk pár percen belül elküld Önnek egy alternatív linket, amelyre rákattintva új jelszót hozhat létre a fiókjához.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

2020-03-24