Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Egy újabb nagy szorzós tippet csíptünk el!

Egy újabb nagy szorzós tipp köthető a Bayern München csapatához, ugyanis a hétvégi VfB Stuttgart elleni mérkőzésen bezsebelt 17.00-es odds után, egy 5.50-es szorzót sikerült elcsípnünk!

Tegnap a Bayern München és az FC Barcelona mérte össze az erejét a Bajnokok Ligájában és a 25. perc környékén Joshua Kimmich elkövetett egy elég durva szabálytalanságot, amiért a játékvezető szóban figyelmeztette a középpályást. Ekkor gondoltam arra, hogy egy minimális tétet mindenképp megérdemel a játékos lapoztatása, ám annyira kiélezett volt a mérkőzés az első félidőben, hogy vettem a bátorságot és a nagy tétes szolgáltatásban is megosztásra került az élő tippként megosztott opció. 

Az egyedüli kérdés csak az volt, hogy Joshua Kimmich végig a pályán marad a mérkőzésen, vagy sem. Végül maradt és ennek köszönhettük azt, hogy a 74. percben sárgát kapott a játékos. Kimmich ugyanis visszarántotta az ellenfelét, aki épp kontrázni készült a bajor csapatot és a szabálytalanság után előkerült D. Makkelie zsebéből a várva várt sárgalap!

Kijelenthetjük, hogy Kimmich büntetőlapja volt a keddi játéknap legszebb „fogása” és a középpályás lapoztatásával egy 5.50-es szorzót sikerült „bezsebelnünk”. Ami a legszebb a történetben, hogy volt olyan előfizetőnk is, aki a második félidőben rakta meg az ajánlásunkat és ekkor már 15.00-ás szorzón fizetett Kimmich büntetőlapja! Ezúton is hatalmas gratuláció előfizetőnknek ehhez a fogáshoz, illetve mindazoknak is, akik napról-napra bíznak a munkánkban! Tegnap gyönyörű profittal zártak a szolgáltatásaink és ez a nyereség aligha jöhetett volna össze Joshua Kimmich nélkül, innen is nagy pacsi neki! 

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM „FULL” PACK

34999

Ft/hónap

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: