Prémium Gold (Garancia nélkül)

5 999Ft

– 30 napos tagság
– Elemzések
– Statisztikai rendszer
– Egyéni bankroll menedzsment és stratégia
– Igény szerinti egyéni konzultáció
– Privát chat (Telegram)
– Garancia
– Havi korlátozott turnusok

Kategória:

Leírás

A szolgáltatást 2020.03.19.-től kedvezményesen veheti igénybe a koronavírus által kialakult helyzet miatt!

Miért válassza a “Prémium Gold” garancia nélküli csomagját?

A szolgáltatás megegyezik teljes egészében a turnusonként induló gold szolgáltatással, ami továbbra is 9.999 Forintért vehető igénybe, viszont korlátozott turnusokra (hónap 10. -következő hónap 9.) van osztva és garanciát tartalmaz. A mostani csomag esetében a garancia és a turnusokra bontás elmarad és ennek a legfőbb oka, hogy többen jelezték már, hogy szeretnének bármilyen módon csatlakozni a “gold” szolgáltatásunkhoz. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatást az év bármely napján igényelheti és a rendelésétől számítva 30 napig veheti igénybe a szolgáltatást. A garanciát a turnusoknak megfelelően számítjuk és ennek megfelelően tudjuk megállapítani, hogy a garanciánk vonatkozik-e az adott előfizetőkre. Ezen szolgáltatás esetében viszont a korlátlan igénylés miatt, nem tudjuk azt garantálni, hogy Ön a befizetésétől számítva hasonló profitot ér el, mint azon előfizetők, akik végig a turnusnak megfelelően követték a megosztásainkat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a szolgáltatás által Ön veszteséget termel, akár rövid, akár hosszútávon.

A szolgáltatás tehát megegyezik a turnusokra bontott szolgáltatással. Minden egyes elemzés esetében megjelenítjük, hogy adott opcióra, milyen egységgel ajánlott fogadást kötni. A bankroll menedzsmentet és stratégiai alapelemeket az előfizetés után elérhetővé tesszük az előfizetőnk számára. A szolgáltatás igénylésével Ön a statisztikai rendszerünkhöz is hozzáférést kap. Mindössze annyi a különbség, hogy nincs garancia és nincs havi korlátozás. A garancia kiválásával pedig egy kedvezőbb árat határoztunk meg, amely a 7.999 Forintos havi árat jelenti.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prémium Gold (Garancia nélkül)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..