b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Wimbledon: Szerintünk megtaláltuk a nap “tutiját”!

C. Alcaraz könyöksérüléssel bajlódik. (Fotó: Getty Images)

C. Alcarazról köztudott, hogy könyöksérüléssel bajlódik és sokáig az is kérdéses volt, hogy egyáltalán elindul Wimbledonban. A spanyol teniszező vállalta a játékot, ám az első körben J-L. Struff ellen majdnem ki is kapott, márpedig ma a holland Griekspoor vár rá, aki jóval nehezebb ellenfél, mint az előző riválisa..

A spanyol tehetség már az előző években is felhívta magára a figyelmet, de a játéka az idei salakszezonban teljesedett ki igazán. Több tornát is nyert a borításon és sokak az új Nadalként emlegetik. Ez persze nem a véletlen műve, de a fiatal játékosnak még temérdek tanulnivalója van és a füves borításról köztudott, hogy nem tartozik a kedvencei közé. Ennek már hangot is adott és ahogy nyilatkozta is, szeretne minél több tapasztalatot szerezni, hogy fejleszteni tudja a játékát füvön is. A mai ellenfele ahogy már említettük is Griekspoor lesz, aki ugyan nem egy tipikus füves borítást kedvelő játékos, de azért idén megmutatta már, hogy mire is képes a borításon. A holland 2022-ben 10 alkalommal lépett pályára és 7-szer nyerni is tudott, illetve egyedül Felix Auger-Aliassime ellen szenvedett úgy vereséget, hogy nem tudott egy szettet sem behúzni. Itt viszont érdemes azt is megemlíteni, hogy ezen a mérkőzésen mindkét szettben rövidítéssel zártak a felek.

T. Griekspoor idén jó formának örvend. (Fotó: Getty Images)

Az előző meccsen is látható volt, hogy Alcaraz küzd a könyöksérülésével és összességében 40 ki nem kényszerített hibát hozott össze, ami elég soknak mondható. Persze a szervái így is nagyon hatékonyak, Struff ellen 65%-ban ütötte be az első szervákat, illetve 30 ászt szerzett, de azért Griekspoor jóval erősebb, mint Struff. Ami szintén biztos, hogy a spanyol játékos idén nem tudott megfelelően felkészülni Wimbledonra. Ugye adott volt a sérülés, majd hurlinghamben játszott két bemutató meccset, de gyakorlatilag Tiafoe és Ruud “átgyalogolt” a spanyolon. Griekspoor viszont elég meggyőzően teljesített, ám a hollandról elmondható az, hogy nagyon ritkán nyert úgy meccset, hogy ne veszített volna el legalább egy szettet. Persze ma a győzelmére elég kevés esély van, ettől eltekintve nem lenne az meglepő, ha a holland is döntő szettre kényszerítené Alcarazt. Ebből kiindulva itt is az összesített játékok piacát preferáltuk és számunkra kissé érthetetlen módon egy viszonylag alacsony határra fogadhatunk, hiszen a legtöbb fogadóiroda a 37.5-es line-t adta meg nekünk. Úgyhogy élünk a kínálkozó lehetőséggel és, ha Griekspoor azt fogja hozni, mint amit az elmúlt hetekben láthattunk tőle, akkor itt bizony egy igencsak ígéretes tippet küldünk harcba, akár úgyis fogalmazhatunk, hogy megtaláltuk a tutit!

Tipp: 37.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: