b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Nem értünk egyet a fogadóirodákkal az Inter – Napoli rangadón!

Szerdán folytatódik a Serie A 2022/2023-as szezonja és rögtön egy csúcsrangadó szemtanúi lehetünk, hiszen az Inter és a jelenlegi listavezető Napoli találkozik egymással!

A két együttes idei teljesítményét nehéz egy lapon említeni, hiszen amíg a nápolyiak a hazai, illetve nemzetközi sorozatokban is brillíroztak, addig a milánóiak csak a Barcelonának köszönhették, hogy bejutottak a Bajnokok Ligája rájátszásba és a bajnokságban is mindössze az ötödik helyen állnak. Az Inter gyengesége leginkább a védelmében kereshető, hiszen az idei kiírásban rengeteg gólt kaptak és úgy tűnik, hogy S. Inzaghi képtelen megoldani a fennálló problémát. Ez pedig a liga leggólerősebb csapatával szemben aligha jó előjel, hiszen a nápolyiak az előző tizenöt fordulóban 37 gólt szereztek és vélhetően ma is betalálnak legalább egyszer. Persze egy ilyen hosszú szünetben volt lehetőség rendezni a sorokat, de a felkészülési mérkőzéseken is több gólt kaptak a milánóiak, ráadásul a támadósor sem volt túl meggyőző ezeken a meccseken. A nápolyiak menetelése mindenképp meglepetés számunkra.. A szezon elején mi is írtunk arról, hogy több távozó miatt inkább gyengült ez a keret, de úgy tűnik, hogy Spaletti képes volt egy igencsak ütőképes csapatot összerakni. Természetesen nem kell lesajnálni a mostani keretet, hiszen a transfermarkt adatai alapján a harmadik legértékesebb kerettel rendelkezik a Napoli, de azért ha egy kissé rutintalan sportfogadó megnézi a nápolyi játékosokat, akkor erőteljesen vakarni kezdi a fejét, hogy mégis a most látott pozíció hogyan jöhetett össze. A Napoli erőssége leginkább a csapategységben kereshető, ill. abban, hogy hátul a védők nagyon hatékonyan védekeznek, a támadók pedig szinte minden kínálkozó helyzetet gólra váltanak. Nagy kérdés volt az is pár héten keresztül, hogy a nápolyi gólgyáros V. Osimhen hiányában mennyire fog akadozni a támadógépezet, de nemhogy nem akadozott, hanem még több gólt termelt a Napoli a nigériai játékos nélkül, mint vele. A visszatérése óta egyébként Osimhen szárnyal, szinte minden tétmeccsen képes volt gólt/gólokat szerezni és ennek köszönhetően vezeti is a góllövőlistát. A mai találkozón szinte minden kulcsjátékosra számíthatnak a trénerek, csak az Internél vannak hiányzók, hiszen Brozovic, ill. Dalbert maródi.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Inter – NapoliFogadási határidő: 20:45

Összességében nem tudunk azonosulni a fogadóirodák szorzóival, de köszönjük a kínálkozó lehetőséget élünk vele! Egy ilyen hosszú szünet után persze nehéz megtippelni a kimeneteleket, de a Napoli idei szezonja jóval meggyőzőbb, mint a milánóiaké. Szoros meccs lesz a mostani, lehet kialakul egy sok gólos összecsapás is, ám látva azt, hogy a Napoli védelme mennyire stabilan tette a dolgát az előző 15 fordulóban, ill. a támadósor mennyi gólt jegyzett, nagy hiba lenne kihagyni a nápolyi pontszerzést. Ugyan az Inter hazai pályán 6-0-1-es mérleggel rendelkezik az idei kiírásban, de a nápolyiak is veretlenek idegenben pedig találkoztak az Atalanta, AS Roma, AC Milan, Lazio négyessel és ezen csapatok mindegyikét meg is verték. Úgyhogy mi abban bízunk, hogy a Napoli ma ismét képes lesz pontot szerezni Milánóban és ennek ismeretében a döntetlen, vagy Napoli opciót favorizáljuk. Az előzetes esélyek alapján ugye ez 66,6%-os esélyt jelent számunkra, de ha megnézzük a várható gólszámadatokat, akkor 1-1, 1-2-es eredménnyel lehet kalkulálni, ami tovább erősíti az esélyeinket! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Döntetlen, vagy Napoli (Dupla esély)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: