b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Részletezz és nyerj prémium tipp

Mára a részletezz és nyerj prémium tippnek, egy Olasz mérkőzést hoztunk, ahol egy remek formában lévő nagy múlttal rendelkező csapat fog látogatni, egy kisebb erejű, bár annál veszélyesebb csapathoz! Melyik mérkőzés lenne ez?!

A Sere A 4. fordulójában, a Crotone fogadja az Inter csapatát. A jelenlegi pozíciók alapján egyértelműnek tűnik a mérkőzés, viszont a hazai Crotone tört már borsot régebben a nagyobb csapatok orra alá. Viszont most a bajnokság kezdete nem épp úgy kezdődött számukra, ahogy azt ők elképzelték és várhatóan nem ma fog magára találni a csapat, hiszen ma az Inter lesz a vendégük, akik idáig mindhárom mérkőzésüket “lazán” hozták.

A hazaiak idáig nyeretlenek, egy döntetlen és két vereség a mérlegük és fontos megjegyezni, hogy három mérkőzés alatt még 0 találatnál jár a csapat. Ami még egyértelműbb a találkozón, hogy a hazai csapatot a nyáron szétszedték és fiatalokkal próbált erősíteni a vezetőség. De ahogy ezt várni lehet, egy új csapatot nehezebb összerakni és úgymond összeszokni, ráadásul a 44 éves Nicola Davide (edző), nincs könnyű helyzetben, hiszen nem elég, hogy nem tudja összehozni az alap kezdőt, még most a sérülések is tarkítják a hazai csapatot. Összesen négy játékosra nem tud a mai találkozón számítani a tréner egy védő, két középpályás és az egyik legjobbnak számító csatáruk is sérüléssel bajlódik. Mindannyian kaptak már szerepet a bajnokságban. Ami szintén látható, hogy a hazaiak trénere próbálkozik, hiszen elől Budimir Ante (26), Stoian Adrian (26) és Trotta Marcello (24) támadóit, már három mérkőzésen szerepeltette és a fiatalok nem képesek elől kibontakozni, illetve gólt szerezni. Természetesen egy ilyen találkozóra, könnyű “felpörgetni”, az ilyen fiatal játékosokat, viszont ami biztos, hogy a mai ellenfél nem fog kegyelmezni. A hazaiak nehéz helyzetben vannak és jelenleg keresik a legjobb és legütőképesebb keretösszeállítást.

Ezt követően áttérnénk az Inter csapatára, akik három mérkőzés alatt mindháromszor nyertek, ráadásul nyolc rúgott és egy kapott találata van a csapatnak. Hozzá kell tenni, hogy nem sétagalopp mérkőzések voltak, hanem az első találkozón  a Fiorentina csapatát verte meg az Inter 3-0-ra, majd következett kisebb meglepetésre a Roma, akik ellen 1-3-s végeredménnyel zártak, majd következett az előző mérkőzés, ahol az újonc Spal csapatát verte meg 2-0-ra az Inter. A hazaiak nagyon összeálltak és ezt hűen tükrözi a tabella is. Illetve megvannak a kiemelkedő teljesítmények is, mint például Icardi, aki már öt találatnál tart, vagy esetleg Perisic aki már két gólnál és három aszisztnál tart. A vendégek csapatát remek játékosok alkotják, illetve nem kevés nemzetközi rutinnal és tapasztalattal rendelkező sztárok. Csak pár nevet említve, Danilo, Ivan Perisic, Valero Borja, Eder, Icardi és Vecino, illetve a kapuban az “öreg róka” Szlovén származású Handanovic Samir védi az Inter kapuját aki 33 éves korára úgy tűnik, hogy karrierje csúcsára ért. Spalletti Luciano (58) az Inter trénere, akinek a mai mérkőzésen egy játékost kell nélkülöznie. Összességében beért az ő munkája is és ezt tükrözik az eredmények is. Remek csapatot állított össze, illetve a játékosai is kiváló összhangban futballoznak a pályán. Nagy erénye lehet a csapatnak a Perisic – Icardi duó összjátéka, illetve gólérzékenysége, várhatóan utóbbi ma is betalál a Crotone csapatának, ő is egy igazi “specialista” és imád kisebb csapatok ellen futballozni!

Névtelen
Jelenlegi tabella.

Egy biztos, hogy a mérkőzésen mi bízunk a vendég sikerben, illetve a Crotone góltalansága és a hiányzó játékosai ma fájó sebek lehetnek. Ezért bízunk benne, hogy Spaletti csapata ma behúzza a mérkőzést és Icardi is felhúzza a góllövő cipőjét. Így a tippünk a mai napra az Inter győzelem, viszont a hazai gólcsend és a vendégek gólátlaga miatt ehhez, még egy gólszámot is teszünk, amellyel a szorzót megnöveljük, illetve a góltalanság miatt, mi nem bízunk a hazai gólban sem!

A mérkőzés végeredménye : 0-2 

Mai prémium tippünk:

Crotone – Internazionale
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 3,5)
odds:2,10

Tét:10 egység

Crotone – Internazionale (34364 06)
Tipp:Vendég és nem (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)
odds:2,20

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: