b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Röplabdaelemzések

Röplabdaelemzéseink eddig remekül alakulnak, hiszen továbbra is sikerült megtartani a hibátlan mérleget. Ma két Bajnokok Ligája mérkőzésre ajánlanánk “C” kategóriás fogadást és mindkét esetben fontos megjegyezni , hogy “forró” tippekről beszélünk, tehát rizikózunk..


I Chaumont – Perugia I

A Perugia egyértelmű esélyese lehet a párharcnak, viszont továbbra is kiemelendő, hogy ritka az főleg ezen a szinten, hogy a csapatok 3-0-val zárjanak. A Chaumont a “C” csoportban a 2. helyen jutott tovább és a mai ellenfele az “E” csoport első helyezettje lesz. A Perugiáról annyit, hogy hibátlanul zárta a csoportot, viszont 6 találkozóból 4 alkalommal 1-1 szettet bukott a csapat.

A Chaumont hazai pályán nem mondható rossz csapatnak, ráadásul a csoportban a hazai publikum előtt rendre tudtak legalább egy szettet hozni és a Zenit. St. Petersburg együttes ellen is 2-3-al maradtak alul.

Kiindulva tehát a Perugia 1-1 szettes botlásaiból, illetve abból a tényezőből, hogy a Chaumont hazai pályán tudott nyerni szetteket bevállalnák a +2,5 hendit a hazaiakra, amelyre 1,90-s szorzóért lehet fogadást kötni. Most is leszögezzük rizikós opcióról beszélünk, de ha jön akkor szép profitot termelhetünk.

Chaumont – Perugia (20:30)

Tipp:Chaumont + 2,5 szett (Szett hendikep) odds:1,90 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Belchatow – Zenit St. Petersburg I

A Belchatow csapatával már nyertünk, míg a Zenitet itt a fenti elemzésben már megemlítettük. A Zenit tehát első lett a “C” jelzésű csoportban, míg a Belchatow a 2. helyen végzett a “D” csoportban. Ami látható volt a csoportokban, hogy a Zenit idegeben 3 mérkőzésen 4 szettet is bukott, míg a Belchatow otthon 8-4-el zárt tehát 3 mérkőzés alatt 8 szettet hozott a maximális 9ből.

A Belchatow játékát követtük legutóbb amikor fogadást kötöttünk rájuk, akkor látható volt, hogy az együttes képes volt 5 pontos hátrányból is felállni és többször amikor szettet is buktak 23-22 pontig is eljutottak.

Végig gondoltuk a találkozót, aztán bíznánk ismét a két csapat mutatóiban. A Zenit két alkalommal is 2 szettet bukott a csoportban, a Belchatow pedig kivétel nélkül 2 vagy több szettel zárt hazai pályán. Ezért kaptunk ugyan egy viszonylag magas line-t, de ha a csapatok nyernek 1-1 szettet és minden egyes szettben 46 pontok születnek, akkor állhat az over ma is.

Belchatow – Zenit St. Petersburg (18:00)

Tipp:Több, mint 183,5 pont (Pontszám összesített) odds:1,83 “C”  kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: