b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Labdarúgáselemzések

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

Ma hajnalban az NBA mérkőzésen végre sikerült kisebb profitot összeszedni és szeretnénk ezt ma végig vinni az egész nap folyamán. A labdarúgáselemzéseink tekintetében ma több speciális opciót is megosztunk és remélhetőleg ismét nem okoznak csalódást a favorizált labdarúgók.


I Chelsea – Manchester City I

Az EFL kupában (ligakupa) döntőhöz értünk, ahol két igencsak erős csapat találkozik egymással. Szeretnénk “meglovagolni” az esélyeket, hiszen a Chelsea pocsék formában van, míg a Manchester City ismét begyűjthet egy trófeát. A hazai oldalon több probléma is akad, hiszen Cahill, Drinkwater, van Ginkel, Pedro és Zappacosta is várhatóan kihagyja a mai mérkőzést. A vendégek részéről a szokásos sérültekkel találkozunk Bravo, Delph, G. Jesus, Mendy és Stones nem lesz a keretben, viszont így is fantasztikus kezdővel van ellátva a “vendég” együttes. A City részéről a remek formában lévő Agüero játékában ismét lehet érték és ahogy hét közben sikerült profitálnunk vele, most ugyanígy ennek szavaznánk bizalmat.

Chelsea részéről ma szinte minden eldőlhet, hiszen ha ma nem nyer trófeát Sarri , valószínűleg az olasz trénernek leáldoztak. Guardiola mindent megfog tenni a csapatával a győzelemért és egy formán kívüli Chelsea ellen óriási eséllyel indulnak. Nem is olyan rég 02.10-én játszottak a csapatok, akkor történt a 6-0-s City kiütés. 

Ezért mi bíznánk a vendégekben, akik egy nappal pihentebbek, mint a Londoni riválisuk. Ráadásul De Bruyne, Sterling, Agüero, Silva és Sané szinte garantált, hogy a pályán lesz. Úgyhogy érdemes Agüero kapura tartó lövéseire fogadást kötni és véleményünk szerint ezzel ismét tudunk profitálni a mérkőzésen! A másik tippünk esetében pedig a Manchester City győzelmére fogadunk, de kiemelnénk, hogy ezt csak és kizárólag “C” kategóriába ajánljuk.

Chelsea – Manchester City (17:30)

Tipp: Sergio Agüero – Több, mint 1,5 (Kapura tartó lövések száma) odds: 1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység
Tipp: Manchester City (1×2) “C”  kategória Tét: 2 egység

 

I Manchester United – Liverpool I

A Premier League egyik legnagyobb rangadóját rendezik ma délután háromtól. Az “álmok színházában” két igencsak remek formában lévő együttes találkozik egymással és látva az utóbbi mérkőzéseket mi egy percig sem haboznánk. Mindkét oldalon szinte a legjobb kezdők lesznek láthatóak. A hazaiak részéről mindenki felépült a kisebb sérülésből, míg a Liverpool támadói most is “bevetésre” készen. Ezen információkból, illetve a jelenlegi tétekből kiindulva mi bíznánk ismét a Liverpool leggyorsabb és egyik legveszélyesebb csatárának játékában, akinek a kapura tartó lövéseiben óriási érték lehet és erre ajánlunk fogadást, illetve kiindulva a két csapat mérkőzéseiből érték van a gólváltásban is.

A Manchester United az edzőváltás óta szárnyal, míg a Liverpool részéről egy vereség már az első pozíció elvesztését jelentené. Az Old Traffordon minden csapatnak roppantul nehéz pályára lépni és ez ma sem lesz másként szerintünk. 

Ezért mi bíznánk abban, hogy Mané egyszer eltalálja a kaput, míg a másik opció tekintetében a gólváltásban hatalmas érték van, főként 1,61-s szorzón. Ezért mindkét opciót “B” kategóriába sorolva osztjuk meg és remélhetőleg ma is megtörténik a gólváltás a mérkőzésen. Ami a két csapat egymás elleni mérkőzéseit látva, szinte rendre megszületett.

Manchester United – Liverpool (15:05)

Tipp: Sadio Mané – Több, mint 0,5 (Kapura tartó lövések száma) odds: 1,55 “B”  kategória Tét: 3 egység
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “B”  kategória Tét: 3 egység

 

I Hannover 96 – Frankfurt I

A mérkőzésen úgymond egyszerű dolgunk lehet, hiszen a Hannover részéről kb perceként bekerül egy-egy újabb sérült a listába. Jelenleg  15 játékos van összesen a sérültek listáján, ebből 10 darab játékos kérdéses betegségek, kisebb sérülések miatt. Ami biztos, hogy a sokak által ismert Dollnak nincs egyszerű dolga. A csapat a kiesés ellen menekül, közbe itt a sérüléshullám és nem mellesleg egyáltalán nincs merítési lehetőség. Most pedig azzal a Frankfurttal találkoznak, akik hét közben kiharcoltak egy továbbjutást a Sahtar ellen, illetve túl vannak a nehezén a bajnokságnak is.

A Frankfurt előző három mérkőzésén rendre pontot szerzett, pedig az ellenfelek közt a bajnokság legjobbjai voltak Dortmund, Mönchengladbach és a Lipcse. Most viszont itt az esély, hogy a 22 forduló alatt 14 pontot gyűjtő és a bajnokság harmadik legrosszabb teljesítményű védelmének gólt rúgjon a Frankfurt és begyűjtse a vele járó 3 pontot.

Kiindulva ezen adatokból és abból a tényezőből, hogy a Frankurtiak milyen fantasztikus szezont futnak. Ráadásul ma egy jóval gyengébb kvalitású csapattal játszhatnak számunkra nincs kérdés. Jovic, Haller és Rebic biztosan a kezdőben lesz. Ezért a jelenlegi bajnokság legeredményesebb támadótriója várhatóan győzelemre vezeti a vendégeket.

Hannover – Frankfurt (15:30)

Tipp: Frankfurt (1×2) odds: 1,61 “B”  kategória Tét: 3 egység

 

0
%d bloggers like this: