b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : KHL, EBEL elemzések

A napunk nyitásaként három jégkorongelemzéssel kezdenénk. Hajnalban minden ellenünk volt, remélhetőleg most viszont minden az elképzeléseink szerint fog alakulni.


I Klagenfurt – Graz I

Az EBEL felsőházi mérkőzésen igencsak parázs párharcra számítunk. Két igencsak gólerős együttes fog egymással találkozni, ahol véleményünk szerint a Graz lesz a favorit, viszont a Klagenfurt hazai pályán sosem leírható ellenfél. Ami biztos, hogy a hazaiak az egyik legjobb támadósorral rendelkeznek, viszont ez ugyanígy elmondható a Grazról is. A vendégek részéről viszont kiemelendő, hogy idegenben rendre több gólt kap és a gólerősebb ellenfelektől általában 2-3, de előfordult a 4-5 bekapott gól is. Most egy parázs csatára van kilátás, ahol eddig a Graz veretlen, míg a Klagenfurt a Vienna elleni idegenbeli mérkőzőzésén szenvedett egyedül vereséget, de megpróbálja felvenni a versenyt az első két helyezettel.

A két együttes legutóbb január elején találkozott akkor 6 gólt született, ezt megelőzően 2018 végén 7, illetve 9 gólos mérkőzéseket alakítottak ki. Ami biztos, hogy eddig a Graz minden egyes mérkőzésén 4-5 gólt szerzett, míg a hazaiak 11 találatot hoztak össze 3 mérkőzésen.

Kiindulva ezen adatokból, a tétből és abból a tényezőből, hogy a Klagenfurt otthon mindig is veszélyes lesz, illetve mindkét oldalnak remek támadói vannak, bíznánk a gólokban. Előző három találkozón rendre kialakították a felek az 5,5 gól feletti opciót és most is ebben bíznánk.

Klagenfurt – Graz (19:15)

Tipp:Több, mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds: 2,10 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Traktor Cseljabinszk – SZKA Szentpétervár I

Ismét van érték az SZKA játékában, főleg úgy hogy a Traktor nincs a legjobb formájában. Gyakorlatilag igencsak tét nélküli párharc szemtanúi lehetünk, viszont kiindulva a két csapat jelenlegi formájából és abból, hogy az SZKA mérkőzésein rendre profitáltunk érdemes alacsony tétet fektetni a vendégek sikerességébe.

A Traktor 61 mérkőzésen 101 gólt szerzett ami a két konferenciát figyelembe véve a leggyengébbnek mondható. Az SZKA 61 találkozón 206 gólt szerzett és mindössze 79 találatot kapott. 

Ezen adatokból kiindulva és látva, hogy az SZKA egy kisebb megingást követően ismét azt játssza, amit tud bízunk a fővárosiak sikerében. Az SZKA legutóbbi 5 mérkőzésén rendre 2, vagy több góllal tudott nyerni, míg a Traktor szinte minden adandó alkalommal 2, vagy több góllal kapott ki. Találkozik a szezon egyik legrosszabb teljesítményű támadósora, a liga egyik legjobb védelmével és még nem beszélve arról, hogy az SZKA a legtermékenyebb csapat a KHL-ben. Ezen adatok alapján butaság lenne kihagyni a -1,5 hendikep opciót, amelyre viszonylag magas szorzót kaptunk.

Traktor Cseljabinszk – SZKA Szentpétervár (15:00)
Tipp:SZKA Szentpétervár -1,5 gól (Gólszám hendikep) odds: 1,78 “C”  kategória Tét: 2 egység

I CSZKA Moszkva – Dinamo Riga I

Zárásként jöjjön a meglepetésre hajazó “randevú”, hiszen a Dinamo Riga őrült hajrát nyom és minden esélye adott, hogy elérje az utóbbi idők eredményeinek hála a 8. helyet. Előttük mindössze 1 ponttal van a Vityaz és 2 ponttal a HK Szocsi, Szpartak Moszkva csapatai. Tehát a motiváció adott főként úgy, hogy 4 mérkőzése veretlen az együttes, pedig az ellenfelek közt volt egy jelenlegi 4. helyezett Jokerit is. Ami látható, hogy a CSZKA részéről már nincs meg a kellő motiváció, gyakorlatilag biztosítva van a helyük, viszont a városi rivális ellen folytatott párharcban továbbra is részt vesznek. Ami viszont számunkra egy kicsit meghökkentő adat a hazaiakkal kapcsolatban a következő.

A CSZKA legutóbbi mérkőzésén a Lokomotív Jaroszlavl ellen 1-1-s döntetlent ért el, a Barsz Kazany ellen 2-3, a teljesen utolsó helyezett Slovan Bratislava ellen 4-1,-4-1-s eredményeket ért el a csapat. Tehát nincs már meg a kellő motiváció. Ugyan a cél továbbra is a győzelmek megszerzése.

Ami biztos, hogy a Dinamo Riga utóbbi időben idegenben rendre képes volt legalább úgy “partiban” maradni, hogy ne kapjon ki 3, vagy több góllal. Nem a legjobbak közé tartoznak, viszont nem felejthetjük el azt a tényezőt, hogy ma a vendégek oldalán pattog a “motivációs” labda. Ha küzdeni fognak és akarnak, egy remek védekezéssel borsot törhetnek a házigazdák orra alá és nem mellesleg, ha sikerülne kiharcolni egy győzelmet óriási esélyük adódna arra, hogy kiharcolják a rájátszást. Számunkra ennél több tényező nem kell. Ha megfigyeljük az idegenbeli mutatókat a legutóbbi 10 mérkőzésen mindössze egy csapat nyert 3 vagy több góllal, az összes többi találkozón 2-1, 1-1, maximum 3-1-s eredményeket láthattunk. Úgyhogy bizakodóak vagyunk, egy motiválatlan CSZKA ellen, látva az előző mérkőzést pedig “pakolni” kell.

CSZKA Moszkva – Dinamo Riga (17:30)

Tipp:Dinamo Riga +2,5 gól (Gólszám hendikep) odds: 1,65 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: