Prémium szolgáltatás: Hollandia, Németország és Anglia

A ma hajnali eredmények után kicsit feszültem írhatnám ezeket a sorokat, viszont a legvégére visszatért a “szerencsénk” és Cilic és közel 4,5 órás mérkőzésen pont behúzta a megosztott opciónkat. A többi mérkőzésre nem szeretnék kitérni, telegramon megbeszéltük az előfizetőkkel, hatalmas meglepetések voltak ezek.. De térjünk az esti mérkőzésekre!


I Jong Az – Dordrecht I

Egy nem megszokott találkozóval indítjuk a napot, méghozzá a holland másodosztályból. Két gyenge védelmű csapat fog egymással találkozni, viszont elmondható az is, hogy mindkét oldal ebben a felállásban utóbbi időben rendre gólokat szerez, de kap is. Röviden tömören, mi ezt várnánk ma is a felektől, ráadásul ez egy “rangadó”, úgyhogy várjuk a gólokat, amelyet a két csapat eddig egymás ellen rendre lehozott az utóbbi időben.

Jong Az – Dordrecht (20:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B”  kategória Tét: 3 egység

I RKC Waalwijk – Jong Ajax I

Ez a találkozó is a gólokról szólhat, hiszen a vendégek az egyik legtöbb gólt szerezték a bajnokságban, mindezek mellett viszont 29 gólt is kaptak 20 mérkőzésen, ebből 20 gólt idegenben! Az RKC hazai pályán jól teljesít és 4-2-4-s mérlege mellett szinte minden egyes mérkőzésén gólt szerzett a csapat. Legutóbbi  találkozóin többször 2-3 gólig is eljutott a csapat. A két oldal nem ismeretlen egymásnak és ebben a felállásban rendre gólokban gazdag találkozókat hoznak össze, hiszen 2:4, 3:2, 3:5 és 4:4-s eredményeket játszottak, de a legutóbbi találkozójukon is 2-1-s eredmény született. Az Ajax legutóbbi 10 idegenbelei találkozóján 9 alkalommal gólt kapott, de 10 alkalommal gólt is lőtt. Úgyhogy állhat a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció is. Mi ezt a kettőst kombináltuk és így kaptunk egy elfogadható szorzót a találkozóra.

RKC Waalwijk – Jong Ajax (20:00)

Tipp:Igen és több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,66 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Hoffenheim – Bayern München I

Két opción törtük a fejünket a találkozóval kapcsolatban az első a Mindkét csapat szerez gólt + 2,5 gól felett, vagy a Bayern München + Mindkét csapat szerez gól opció. Végigpásztáztuk a mérkőzést és arra jutottunk, hogy legyen utóbbi, ami a Bayern siker és a gólváltás lenne. Tudjuk igen, hogy a Hoffenheim mumusa a Bayernnek, viszont a vendégek elkapták a fonalat, azt is tudjuk, hogy most indulnak a “pihenő” után, viszont véleményünk szerint ma egy szoros találkozón 1-2, vagy 1-3-s eredménnyel fognak zárnia  felek. A hazai oldalon több hiányzó is van, míg a vendégek részéről Ribery és Tolisso lehet az aki kihagyja a mérkőzést. Ami számunkra érdekes adat, hogy a Bayern egyre több ilyen találkozókat játszik idegenben, ahol gólokat kap, de nagy átlagban meg is nyeri ezt. Mindkét oldalon lehetnek még “fásultabb” játékosok, mindezek ellenére mi bízunk abban, hogy a Bayern hengerelni fog és nyerni tudnak, mint a legutóbbi találkozón ahol 3-1-s győzelmet arattak a Hoffenheim ellen.

Hoffenheim – Bayern München (20:30)

Tipp:Vendég és Igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,50 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Norwich – Birmingham I

Kicsit szkeptikus voltam ezzel a találkozóval kapcsolatban, de addig mondták a többiek, hogy ma ezt rakni kell, hogy beleegyeztem. Gyakorlatilag mindkét oldalon remek támadóteljesítmények figyelhetőek meg, kontra gyenge védekezések láthatóak. Ami egyértelmű tehát, hogy ha mindkét csapat kihozza elől a maximumot, akkor benne lehet a gólváltás a kettejük párharcába. A hazaiak a 3. helyen, míg a vendégek a 8. pozíciót töltik be. Ami látható, hogy a vendégek legutóbbi 10 idegenbeli meccsükön 9 alkalommal gólt szereztek, míg a hazai csapat, hazai pályán szinte mindig nyerni tud kivéve a legutóbbi 2 találkozójukat. De ezen kívül szinte mindig gólt/gólokat szereztek. Ami szintén érdekes mutató lehet, hogy augusztusban 2-2-s döntetlent játszottak, illetve a hazai oldalon az általunk sajnos már megismert gólérzékeny Pukki, míg a vendégek oldaláról az Adams, Jutkiewicz duó a keretekben lesz. Ezáltal a gólok is várhatóak, hiszen ők a csapatok gólfelelős támadói. Tehát a mérkőzéstől mi a gólváltást várjuk és remélhetőleg ma is kialakítják a felek ezt az opciót.

Noewich – Birmingham (20:45)

Tipp:Igen (Mindkté csapat szerez gólt) odds:1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység