Prémium szolgáltatás : Florida Panthers – Washington Capitals

A holnapi munkánkat egy NHL mérkőzéssel kezdenénk, majd ezt követően két MLB elemzést is publikálunk.

NHL PROJ. SCORE
NJ-NYR 2,7-2,5
FLO-WAS 2,9-3,8
NYI-TOR 2,7-3,5
OTT-TB 2,7-3,8
STL-COL 3,0-2,9
CHI-WPG 3,2-3,3
VEG-EDM 3,4-2,9
LA-CAL 2,3-2,9

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Florida Panthers – Washington Capitals I

A találkozón lényegében a Capitalst favorizálnánk, hiszen kiváló formába lendült a csapat, ráadásul egyre közelebb van az együttes a Metropolitan Divizió címének megnyerésért, hiszen negyedik mérkőzése veretlenek. A legutóbbi idegenbeli győzelemmel óriási meglepetést okoztak a Tampa Bay otthonában ahol 3-6-s kiütéssel zártak a vendégek, ráadásul a vendégek kapitánya Alex Ovechkin ismét elérte az 50. gólját. A Panthers számára már mindegy igazából, hogyan is alakulnak a mérkőzések. Ezzel ellentétben a csapat nagy meglepetéseket okozott az előző két fordulóban, hiszen nyertek a Bruins otthonában, illetve az Ottawa ellen is kiütéses győzelmet arattak.

A vendégek kiváló szériája nem a véletlen műve, hiszen az egész alapszakasz során végig szép számmal termelték a győztes mérkőzéseket, míg a mai ellenfelük hazai pályán többször bukott, mint nyert.

Ami biztos, hogy a szimuláció egyértelműen a Washington Capitals győzelmét várja és ezzel mi is egyetértünk. A vendégek fantasztikus formában vannak, nyerni tudtak a Tampa Bay ellen, ráadásul Ovechkin továbbra is lenyűgöző amit művel a jégen. Kiindulva ezen adatokból, illetve a Washington edzőjének nyilatkozatából (Todd Reirden) aki elmondta, hogy dolgozni kell és a sok munka meghozza a maga eredményességét és ugyan szép sikert arattak a TB ellen, a Panthers egy nagy küzdő csapat. Ugyanezt erősítette meg a Bob Boughner a hazaiak trénere, aki elmondta, hogy a srácai hatalmas harcosok és nem véletlen az előző 4-1-s győzelmük, amellyel megszakították a Boston győzelmi szériáját. Úgyhogy igazi pikáns párharcra van kilátás, viszont ilyen szorzók és az ismert tényezők tudatában alacsony téttel kötelező a Capitals győzelmét megpróbálni. Statisztika alapján várható a vendégek sikere, ráadásul a Tampa elleni győzelem egy pluszt hozhat a mai ellenfelükkel szemben. Úgyhogy érdemes fogadást kötni a Capitals győzelmére, ahol véleményünk szerint 3-4-s végeredménnyel zárhatnak a felek.

Florida Panthers – Washington Capitals (01:00)
Tipp:Washington Capitals (A mérkőzés győztese) odds: 1,74 “C”  kategória Tét: 2 egység