b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Bajnokok Ligája Long Term Fogadás

Az oldalunk történetének 6. Long Term fogadásával érkezünk. Eddig négy fogadásunk volt és rendre helyt álltak a megérzéseink. Egy fogadásunk még függőben van ugye, ami a Premier League bajnokságot illeti. Az angol bajnokság végső győztesére fogadtunk és akkor, mint 5. Long Term fogadás a Manchester City csapatát emeltük ki. Azóta 1. már az együttes és 1 ponttal vezeti a tabellát. Most viszont a Bajnokok Ligája kupasorozatra kötünk 3 darab fogadást is.


I Lionel Messi I

Az argentin játéka ugye adott és a Bayern München kiesésével Messi 2 gólos előnnyel áll a góllövőlistán. A legjobb 8 között a Manchester United csapatát kapták és véleményünk szerint a “vörös ördögöknek” itt ért véget a Bajnokok Ligája kupasorozat. Természetesen OGS érkezése óta minden más, de a PSG elleni szerencsés továbbjutás, ez a technikás, gyors játékot alkalmazó és elől “könyörtelen” Barcelona ellen már valószínűleg kevés lesz. Ráadásul azt sem felejthetjük el, hogy az első mérkőzést az Old Traffordon játsszák a felek. Egy szó,mint száz Lionel Messi gólkirályi címére már lecsökkentek a szorzók, mi mindezek ellenére megfogadjuk az ő címét és látva az “üldözőket” várhatóan egyedül a Cristiano Rolandót soraiban tudó Juventus veszélyeztetheti az argentin címét, de a portugál klasszis 4 gólos hátrányban van az argentinnal szembe. A Manchester City részéről Agüéro játékban van még némi sansz, viszont ő is 3 gólos hátránnyal rendelkezik honfitársával szemben.

Bajnokok Ligája Gólkirályi Cím

Tipp:Lionel Messi (Gólkirály) odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

I Juventus I

Az olaszok neve mellé azért került a voks, mert várhatóan már a bajnokságra nem fog kelleni koncentrálniuk, hiszen akkora előnyük lesz az Ajax elleni mérkőzés után. Az Ajax ellen egyértelműen esélyesnek mondható a Juventus és kiemelhetjük azt is, amit láttuk az Atletico Madrid ellen az fantasztikus volt. Cristiano Ronaldo hihetetlen mentalitást adott az olasz csapatnak az Atletico Madrid elleni mérkőzésen és az olaszok 3-0-val ütötték ki, mint tudhatjuk a spanyol együttest. Most az-az Ajax jön, akik egy gyengén teljesítő Real Madridot búcsúztattak, de azért az olaszok védelmének 2-3 gólt rúgni nehéz lesz a holland fiataloknak. Mindent egybevéve ezen a mérkőzésen mi bíznánk az olasz csapat továbbjutásában. Aztán a másik ágról a Tottenham/Manchester City duó közül érkezhet valaki és véleményünk szerint utóbbi lesz a továbbjutó. Itt ki-ki párharcra számítunk, viszont Guardiola remek taktikai készsége, illetve a Tottenham utóbbi időben látott teljesítménye nem lesz párhuzamban és várhatóan kijönnek a különbségek. Itt tehát Juventus-Manchester City elődöntőt várnánk. Ami itt már kérdés, hogy mire mennek egymással a felek, lényegében 50-50% lesz, de szerintünk a Juventus bejut a döntőbe. A másik érdekes indok ezzel kapcsolatban, hogy a Manchester Citynek két frontos párharcot kell majd ekkor is vívnia, hiszen a Premier League-ben hétről-hétre üldözik egymást a Liverpoollal. A Juventus sikerére tehát tökéletes szorzót kaptunk, amit “Long term” fogadásként kötelező megfogadni, mi ezt megtesszük és, ha a sors is úgy akarja már a döntő előtt örülhetünk.

Bajnokok Ligája Döntő

Tipp:Juventus (Bejut a döntőbe) odds:2,62 “C” kategória Tét: 2 egység

I Barcelona I

A másik ágon a Manchester Utd. – Barcelona párharcból, mint ahogy már említettük a spanyol csapatot várnánk továbbjutónak. A Barcelona jelenlegi kerete véleményem szerint jóval erősebb, mint a Manchester Unitedé. Ugyan kiváló formát és szezont nyújtanak a “vörös ördögök”, de várhatóan Messiék lesznek a végállomás nekik. A másik oldalon Liverpool-Porto összecsapás lesz, itt nem várunk meglepetést és szerintünk a Liverpool lesz a továbbjutó. Ezt követően, ha minden az elképzeléseink szerint alakul akkor Liverpool-Barcelona párharc szemtanúi lehetünk. Igazi taktikai csata lesz, ráadásul mindkét oldalon fantasztikus támadósorok találkozhatnak egymással, de ezen a mérkőzésen is sokat fog számítani az, hogy a Liverpool a Premier League bajnoki cím megnyerésére is nagy erőt fektet. Én azt mondom és azt is beszéltük meg, hogy itt már csak a sors miatt is várhatóan egy Cristiano Ronaldo – Lionel Messi által képviselt Bajnokok LIgája döntő szemtanúi lehetünk. Nehezek a sorsolások, viszont látva az előző mérkőzéseket, ahogy a Barcelona átgázolt a Lyonon, illetve a Juventus hazai pályán nyújtott teljesítményét számunkra nincs kérdés és meg kell “lovagolni” a két csapat esélyességét.

Bajnokok Ligája Döntő

Tipp:Barcelona (Bejut a döntőbe) odds:2,75 “C” kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: