Prémium szolgáltatás: Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins esélylatolgatás

A napunk zárásaként egy NHL mérkőzéssel készültünk. Számunkra egyértelműek az esélyek, bár sosem lehet tudni, hogy a jégkorongban hogyan zajlanak majd a találkozók. Ennek ellenére bizakodóak vagyunk. Természetesen az elemzésünk előtt, jöjjenek a proj. score-k!

NHL PROJ. SCORE:
CAR-BUF 2,3-2,1
WPG-DET 3,3-2,3
CAL-FLO 3,4-3,0
ANA-PIT 2,4-4,2

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins I

Őszinték leszünk felesleges bárminemű adatot követni ezen a mérkőzésen, egyértelműen sokkal jobb formában vannak a vendégek, viszont a Ducks kiszámíthatatlan együttesek közé tartoznak. Nagyok ellen általában megy nekik, de ott is többször elvéreztek. Jó a védekezések, kontra gyenge a támadósoruk. A Pittsburgh pedig ennek az ellentettje. A vendégek kiváló támadásokat szerveznek, többször 4-5, vagy több góllal zárnak. Egy szó, mint száz, ha ma ismét minden a statisztikák szerint alakul, akkor egy szoros találkozón nyerni tudnak a vendégek. A hazai csapat legutóbbi 10 találkozóján 9 alkalommal vereséget szenvedett. Ami pedig fricska lehet a történetben, hogy legutóbb kikapott a Pittsburgh 4-2-re az Anaheim ellen, ezért ma itt az ideje visszavágni!

Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins (04:00)

Tipp:Pittsburgh Penguins (A mérkőzés győztese) odds: 1,70 “C” kategória Tét: 2 egység