b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: A Chiefs ma is behúzza?

Előző héten hibátlanul zártunk az NFL tippjeinket tekintve és reméljük, hogy ez most is sikerülni fog. Két olyan találkozóval készültünk, ahol szerintünk várhatóak az általunk favorizált csapatok győzelmei.


Az első esetben egy “B” kategóriás elemzéssel kezdenénk. A Cleveland – Kansas City találkozón várnánk a Chiefs sikerét. A vendég csapat továbbra is vezeti a ligát és 8 mérkőzésen 7-0-1 a mutatójuk. Ma pedig az a Cleveland Browns lesz az ellenfelük akik eddig nem nyújtottak maradandót. 2-1-5 a csapat mutatója és látható, hogy nem igazán megy nekik. A Chargers és a Steelers ellen csúnyán alulmaradtak, most pedig a liga legjobb offense érkezik. Gyenge a deffense a Brownsnál és szerintem ez ma kijöhet a két csapat közt és minden ilyen kisebb különbség a Chiefs malmára hajthatja a vizet. Én most is bízom bennük és szerintem legalább 7 ponttal nyerni fognak. Az biztos, hogy Chiefs deffense része rendben van és többször képesek már 30-40 yardon kiharcolni a Puntot. Úgyhogy a Browns felkötheti a nadrágot, míg a Chiefs elérheti a 8. sikerét a bajnokságban!

Cleveland – Kansas City (19:00) Tippmix kód: 41395 V
Tipp:Kansas City -5,5 (Hendikep 5,5) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón egy “C” kategóriás ajánlással érkezem. A New Orleans – LA Rams mérkőzésen egy óriási meccsre számítok.Mindkét oldalon szinte teljes kereteket láthatunk és ma elveszítheti a Rams a veretlenségét. A Saints a 2. helyen a Rams a jelenlegi listavezető de én úgy érzem, hogy ez a két kiváló offenssel rendelkező csapat, ma szétüti egymást. Szerintem 60 pont körül fognak megállni a felek és nem lepődnék meg, ha ma a New Orleans Saint harcolná ki a győzelmet. Én ezért egy kisebb hendivel támogatnám meg a jelenlegi “underdog” csapatot. nem is olyan rég 28:0-ra nyert a Saints a Rams ellen ebben a felállásban, ráadásul idegenben többször is játszott szoros mérkőzést a Rams. Broncos ellen 20:23, Seahawks ellen 31:33-al zárt a csapat. Kíváncsi leszek, de egybe biztos vagyok ez az Orleans nem fogja könnyen adni a győzelmet és kicsit Saints “szurkolóként” elfogultságból bízok benne, hogy ma nyerni fog a csapat.

New Orleans – LA Rams (22:25) Tippmix kód: 37819 H
Tipp:New Orleans +5,5 (Hendikep 5,5) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: