b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Arab Contractors – Zamalek

Vajon begyűjti ma a kötelező győzelmet a Zamalek? (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk zárórészében egy egyiptomi találkozót favorizálnánk, ahol a listavezető Zamalek találkozik az Arab Contractros csapatával.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
88 nyertes – 47 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon begyűjti ma a kötelező győzelmet a Zamalek? (Fotó: Getty Images)

I Arab Contractors – Zamalek I

A vendégegyüttest elég sokan ismerhetik, hiszen a Zamalek egyik legeredményesebb csapata évről-évre az egyiptomi Premier League-nek. Most sincs ez másként és a vendégcsapat 52 ponttal 21 forduló után vezeti a bajnokságot. Összességében 16-4-1-s mutatójuk van. A mai ellenfelük a 6. helyen áll és lényegében a házigazdáról elmondható az, hogy többször vereséget szenved hazai pályán az erősebb kvalitású ellenfelekkel szemben.

Ami az eredményeket illeti, a Zamalek idegenben nagyon jól teljesít és eddig veretlenek. A másik biztató adat, hogy végig mérkőzésbe tudtak maradni hála a Konföderációs Kupának, míg a mai ellenfelük legutóbb 02.24-én lépett pályára tétmérkőzésen.

Egy szó, mint száz a Zamalek ma egy kötelező győzelem előtt áll, hiszen a mai ellenfelük bőven verhetőnek ígérkezik. Egymás elleni eredmények alapján rendre nyerni tudnak a vendégek és legutóbb hazai pályán is 2-1-re verték a mai ellenfelüket. A másik kulcsfontosságú tényező, hogy a vendégeknek ma szükségük van a 3 pontra, hiszen az Al Ahly 1 pontra van mindössze az 1. pozíciótól. Úgyhogy minden arra hajaz, hogy ma nyerni fog a Zamalek és érdemes erre alacsony téttel fogadást kötni.

Arab Contracts – Zamalek (18:00) 
Tipp:Zamalek (Játékidő eredménye) odds:1,61 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: