b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Kiesés ellen menekülő Gyirmót vendége lesz a Paks

A Paks a 2021/22-es szezonban 70 gólt szerzett már. (Fotó: MTI)

A Gyirmót az előző két fordulóban rendre képes volt a pontszerzésre és ma azzal a paksi csapattal találkoznak, akiknek öt pont lemaradásuk van a MOL Fehérvár FC csapatával szemben. Hogy ez miért is érdekes?! Lássuk..

A Paks idén a Magyar Kupa döntőjében szerepel, tehát a csapat esélye adott arra, hogy kiharcolja a jövő évi európai kupaszereplést. Ami viszont érdekesség, hogy ha ki is kap a csapat a döntőben, akkor a 4. hely megszerzésével sikerülne kiharcolni ugyanezt a lehetőséget, hiszen az FTC duplázásával a negyedik helyezettnek is esélye adatik az európai kupaindulásra! A csapatok a 2021/22-es kiírásban már kétszer találkoztak egymással és rendre gyirmóti siker született. Az első mérkőzés október közepén került megrendezésre és akkor 2-1-re nyert a házigazda, majd legutóbb február elején a Paks otthonában 3-2-re nyert a Gyirmót. A paksiak idén a legtöbb gólt szerezték és 30 forduló alatt 70 találatnál tartanak. Ez átlagosan 2.33-as rúgott gólátlagot jelent a vendégek esetében. Nagy kérdés, hogy a mai találkozón Bognár György mennyire fogja felforgatni a kezdőjét, de vélhetően nem felemelt kézzel érkeznek a paksiak Gyirmótra, hiszen ez egy “hozható” meccs és jó lenne ledolgozni a most látott hátrányt a fehérváriakkal szemben. Ami pedig szintén kulcsfontosságú, hogy a Fradi elleni előző mérkőzésen több kulcsjátékos is pihenőt kapott, mint pl. Ádám Martin a házi gólkirály és valószínűleg ma ő is a kezdőben kap szerepet!

Több távozó is volt a Paksiaknál a nyár folyamán. (Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök)

2022.05.04. 16:30
🏟Alcufer Stadion (Győr)

Mindkét csapatnak kellenek a pontok és elnézve az egymás elleni eredményeket vélhetően ma is fogunk látni gólokat szép számmal. A paksi csapatban bármikor benne van 2-3 gól, de a gyirmótiakban is benne van ez, ráadásul az utóbbi hetekben gólt szereztek a Puskás Akadémia és az Újpest csapataival szemben is. Mi összességében a gólokban látunk fantáziát, a paksiakat egész évben favorizáltuk és ez ma sem lesz másképp. A fogadásunk az ázsiai összesített gólokra vonatkozik, ahol a 2.75-ös line-ra fogadunk!

Tipp: 2.5 , 3.0 felett (Összesített gólok – ázsiai)
odds: 1.625

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: