b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : WAS Wizards – IND Pacers – 08/03 22:05

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Washington – Pacers meccs szorzóit is megkaptuk és őszintén szólva a Pacers hendi nagyon kecsegtető. Egyrészt azért, mert a Wizards kerete B. Beal, J. Wall nélkül nem az igazi és hiába van egy Rui Hachimura a keretben, egy fecske nem csinál nyarat. A Pacers keretében viszont van egy T.J. Warren, Malcolm Brogdon, myles Turner, Aaron Holiday és Justin Holiday ötös, akik könnyedén megnehezíthetik a Washington dolgát. Az Indiana a statisztikai adatok alapján 12 pontos favoritnak számít, úgyhogy véleményem szerint ülhet a 8 pontos hendikep. A felek legutóbb novemberben találkoztak, akkor 15 ponttal nyert a Pacers.

WAS Wizards – IND Pacers Fogadási határidő : 22:05
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
IND Pacers -7.5 (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: