b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Most te is megmutathatod – 2. nap

Elérkeztünk a nagy naphoz, rengeteg jelentkező és óriási érdeklődés övezte a “Most te is megmutathatod” nevezetű játékunkat! Mindenki aki leadta a jelentkezését hivatalosan is részt vehet a játékban! A játéknak természetesen vannak alapszabályai, amelyeket minden egyes posztban felfogunk tüntetni! Egy a legfontosabb mindenek előtt, hogy minden egyes nap egyetlen egy tippet kell megosztani! Aki kihagy egy napot már nem vehet részt a nyeremények osztásánál, illetve aki több tippet oszt meg, ez esetben mindig az adott napi első  megosztott tippjét fogjuk rögzíteni!


Mik az alapfeltételek?!
– Bármely sportág mérkőzéseire, minden fogadási típus szerepet kap (Végeredmények, Kétesélyes fogadások, gólok, hendikepes győzelmek, szett számok stb.)
– Az oddsnak legalább az 1,50-s értéket el kell érnie, ez alatt nem érvényes egyetlen egy megosztott tipp sem! (Bet365 szorzókat és opciókat vesszük figyelembe.)
– Mindennap szükséges egy tipp megosztása! Ha egy nap is kimarad, akkor érvénytelen a játékban való részvétel! 
– Minden poszt “Hozzászólás” részéhez várjuk a tippeket, tehát nem email, nem üzenet és egyéb más módon! Csak és kizárólag itt a hozzászólás részben fogadjuk el a tippeket!
-A játék során tippek találati arányát vesszük figyelembe, tehát minél több tipp nyer annál nagyobb az esélyed a nyereményekre!
-Tippek formalitását tartani kötelező!
PÉLDA: Real Madrid – Barcelona
Tipp:Real Madrid (1×2)
odds:1,90


I Vive Kielce – Veszprém I

Lényegében átnéztünk minden egyes adatot és arra a döntésre jutottunk, hogy az amúgy sérülésekkel tűzdelt házigazdák ellen fogadni kel.. A Veszprém David Davis érkezésével ismét régi pompájában sorozatban nyerik a mérkőzéseket és győzni tudtak Európa legjobbjai ellen is. A Kielce nem tartozik ebbe a “körbe”, viszont egy kellemetlen ellenfélről beszélhetünk esetükben.

A Vive Kielce csapatából több kulcsfontosságú játékos is hiányzik. Alex Dujshebaev, Cindric és Jurecki is kénytelen lesz kihagyni a mérkőzést.

A Veszprém Barcelona elleni győzelmét követően, a Vardar elleni idegenbeli mérkőzését látva, illetve a Brest elleni 8 gólos győzelem után nincs kérdés bennünk. A Veszprém torony magas esélyese a találkozónak és látható, hogy ennek megfelelően a “magas” szorzó 1,95 – 1,72-re redukálódott. Valószínűleg sokak pakolják ma a magyar együttest és ez nem csoda, hiszen ma kötelező számukra a pontszerzés, hogy megtartsák a 2. pozíciót! Itt a játékban egy biztosabb opcióval kalkulálnánk, amelyben egy esetleges döntetlen esetén a tétünk visszajár, viszont vélhetően a magyar együttes nem veszíteni érkezik a Kielce otthonába.

Vive Kielce – Veszprém (17:30)

Tipp:Veszprém (Nincs fogadás döntetlenre)  odds: 1,50
Így található meg a Bet365.com fogadóportálon a játékban megosztott tippünk. (Fotó: Bet365)

 


Várjuk a hozzászólás részben a tippeket! Mindenki figyeljen oda az alapvető szabályokra!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: