b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLS : Seattle Sounders – Houston Dynamo

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, hiszen a nyugati konferencia két gólerős csapata találkozik egymással. (Fotó : Getty Images)

A holnapi napunk nyitásaként egyMLS mérkőzéssel készülök és a Seattle-Houston duó mérkőzésére ajánlok fogadást.


I Seattle Sounders -Houston Dynamo I

 

A mérkőzésen én egy izgalmas mérkőzésre számítok, hiszen a nyugati konferencia két leggólerősebb csapata találkozik egymással. Mindkét oldalon vannak kérdéses állapotban lévő játékosok, de a Houston oldaláról Manotas és Elis biztosan a keret részese, míg a hazai keretben Morris, Leerdam és Ruidiaz is szerepet kaphat.

A statisztikai adatok alapján a a Seattle 2,17, míg a Houston 2,5 gólátlaggal rendelkezik hazai/idegenbeli mutatók alapján. A vendégek esetében ez igencsak becsapós, hiszen 2 mérkőzésük volt eddig, de az biztos, hogy mindkét idegenbeli mérkőzésükön hozták a gólváltást.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, hiszen a nyugati konferencia két gólerős csapata találkozik egymással. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján tehát több gólra lehet számolni. Én most a szimpla gólváltásban bíznék és szerintem ez bőven esélyes lehet a találkozón. A Houston 17 gólt szerzett idáig 8 fordulót követően, míg a Seattle egy mérkőzést leszámítva minden mérkőzésén gólt szerzett, de a legutóbbi 5 fordulóban gólt is kapott a csapat. Úgyhogy bizakodó vagyok és a gólváltásra a szorzó miatt “B” kategóriába sorolva ajánlok fogadást!

Seattle Sounders – Houston Dynamo (04:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: