b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Philadelphia Phillies – Los Angeles Dodgers

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A ma hajnali ajánlás igencsak nyögvenyelősre sikerült, ám a végére csak behúzta a Cleveland a várt sikert. Ma egy teljesen más mérkőzésre ajánlok fogadást, ráadásul egy közepes erősségű szorzóra ajánlok fogadást a Philadelphia – Dodgers mérkőzésen.


MLB statisztika:
35 nyertes – 14 vesztes


I Philadelphia Phillies – Los Angeles Dodgers I

 

Ami azt illeti most is teljesen a statisztikai mutatókra, a szimulációs eredményekre, illetve a kezdő dobójátékosokra, ütőjátékosokra építem az elemzést. A két csapat ma hajnali mérkőzésére ajánlottam fogadást, hiszen a Dodgers kerete jóval erősebb, mint a hazaiaké. Ez ma sincs másként és a Dodgers ma olyan előnnyel érkezik ismét a Citizens Bank Parkba, hogy óriási hiba lenne nem élni az esélyeikkel. Ami azt illeti a hazai oldalon szinte a legjobb ütőjátékosok kidőltek és a kezdő dobójátékos is az a V. Velasquez lesz, aki nagyon gyenge teljesítménnyel bír a szezonban. A Dodgers részéről szinte teljes keret érkezik ismét, ráadásul W. Buehler lesz a kezdő dobó.

A szimulációs adatok alapján több, mint 2 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A Dodgers mérkőzéseire többször ajánlottam már fogadást. Ma ismét ezt teszem, hiszen a vendégeknél J. Turner, A. Verdugo, C. Seager, M. Muncy, J. Pederson és C. Bellinger is kezdeni fog ütőjátékosként. Ez annyit jelent, hogy ezen játékosok egytől egyik az 1,0-s hit határon, vagy felette vannak. A hazai oldalon a legeredményesebb ütőjátékos J. Segura akinek 0,89 a hit mutatója. Ezen kívül viszont mindenki 0,7-0,6, illetve még alacsonyabb mutatókkal rendelkezik. Egy szó, mint száz tegnap 14 ponttal nyertek a vendégek úgy, hogy a hazai csapatban több jobb kvalitású ütőjátékos is szerepet kapott. Ma a dobójátékosok között ismét óriási különbség van, ráadásul a hazai keretben tényleg nincs olyan játékos, aki olyan erős mutatóval rendelkezne, mint ütőjátékos, mint a vendégek keretének döntő többsége. Úgyhogy bizakodó vagyok, ismét hatalmas favorit a Dodgers és szerintem most is képesek lesznek legalább 2 ponttal nyerni.

Philadelphia Phillies – Los Angeles Dodgers (01:05)

Tipp: Los Angeles Dodgers – 1,5 pont (Hendikep) odds: 1,76 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: