b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : Los Angeles Dodgers – Colorado Rockies

Vajon ma is nyerni tud a Dodgers? Statisztikai alapokra helyeztem a mai ajánlásomat és remélhetőleg az emberi tényező most nem befolyásolja a mérkőzést. (Fotó : Getty Images)

A hajnali MLB elemzéseket most röviden elemzem ki, hiszen több dolgom is van még a mai délután folyamán. Ezért kérem mindenki megértését.


MLB statisztika:
11 nyertes – 7 vesztes


I Los Angeles Dodgers – Colorado Rockies I

 

Ezen a meccsen közel 2 pontos favorit a Dodgers, ráadásul az egyik legjobb dobójuk kezd, illetve ott van az a tényező is, hogy hazai pályán játszhatnak. Igen a Dodgers hazai pályán szinte megállíthatatlan és 31-9 a mutatójuk. Egy szó, mint száz szoros mérkőzés lehet ez a mai, hiszen a Colorado sem mindennapi csapat, illetve nem leírandóak. Ennek ellenére bizakodó vagyok és szerintem hazai pályán megnyerik a mérkőzést.

Los Angeles Dodgers – Colorado Rockies (04:10)
Tipp: LA Dodgers (A mérkőzés nyertese) odds: 1,54 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: