b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

KHL : CSZKA Moszkva – Dinamo Moszkva

Vajon ma is magabiztos győzelmet arat a CSZKA? (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk mai első része máris profitált hála a Perth Glory csapatának, ezt követően még két ajánlással készülünk. Elsőként egy orosz jégkorongmérkőzésre gondoltunk, ahol egy városi derbi szemtanúi lehetünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
81 nyertes – 44 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is magabiztos győzelmet arat a CSZKA? (Fotó: Getty Images)

I CSZKA Moszkva – Dinamo Moszkva I

A KHL rájátszásban a CSZKA 4-0-val jutott tovább a Vityaz ellen , míg a Dinamo Moszkva a Jokerit Helsinki ellen igencsak megszenvedve jutott tovább. Ami azt illeti aki ismeri a KHL mezőnyét tudhatja, hogy a CSZKA az egyik legmeghatározóbb együttes, míg mögöttük az SZKA Szenpétervár a másik “alakulat”, akikkel lehet számolni.

A rájátszásban a Dinamo Moszkva elleni első mérkőzésen a magabiztos sikert aratott a CSZKA és 4-1-s kiütéssel abszolválta a csapat a győzelmet.

A KHL-ben remek eredményeket értünk el az évben és most is sokat gondolkoztunk azon, hogy ezt a találkozót ismét prémium tartalomként jelöljük. Végül maradtunk a kevesebb, néha több elvnél és csak “ötletadó” opcióként osztjuk meg a találkozót. Ma is várnánk egy magabiztos hazai együttest, akik őrült tempóval termelik a gólokat. Ezért érdemes most is főleg hazai pályán favorizálni a CSZKA gólokat és kiindulva az előző mérkőzésekből mi ismét várnánk legalább 3 találatot a hazai csapattól, amit vélhetően először fog elérni az együttes a találkozón. Akiknek ismeretlen lenne az “Első 3 gól” opció, azoknak röviden ismertetjük a fogadási opciót. A fogadás lényege, hogy a mérkőzésen először az általunk favorizált csapat érje el a 3 gólt. Tehát mindegy milyen sorrendben születnek a gólok a lényeg az, hogy a csapatgólokat tekintve a favorizált csapat érje el először a 3 találatot.

CSZKA Moszkva – Dinamo Moszkva (17:30)
Tipp:CSZKA Moszkva (Első 3 gól) odds:1,71 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: