Kézilabda EB: Románia – Hollandia ötletadó

Ötletadó rovatunk ma két résszel fog jelentkezni, elsőként egy kézilabda találkozóra érkezünk ajánlással, majd egy Premier League találkozóra kötünk fogadást. Találati arányunk az ötletadó rovatban 12 megosztásból 11 nyertes!


I Románia – Hollandia I

Hasonló a helyzet, mint az Oroszország – Románia “ötletadó” rovatunk esetében. Ma a bronzéremért játszik a két csapat, viszont a románok esetében továbbra is fennáll a teljes “összeomlás” tényezője. Hiszen a csapatból sérülése miatt kiesett a klasszis teljesítménnyel bíró Neagu. Ő a világ egyik legjobbjának mondható és az ő átlag 7-8 gólja ma is hiányozni fog a románoktól. A két csapat pontosan egy hete találkozott egymással, akkor 29:24-re nyertek a hollandok. A csapat továbbra is remekel és eltekintve a norvég, francia meccsektől látható, hogy amikor kellett szépen hozták a mérkőzéseket. Ma ugyan nem lesz egyszerű dolga a holland csapatnak, ennek ellenére mi ismét bízunk benne, hogy a románok a 2. félidőben fejben elfáradnak és nem lesz az a plusz tényező (Neagu), aki ismét a hátán vigye a csapatot. Számunkra minden tényező a holland csapat sikerét alapozza meg és szerintünk a 2. félidőben 2-3, de akár több gólos sikert is kialakíthatnak.

Románia – Hollandia (14:00)
Tipp:Hollandia – 1,5 gól (Gól hendikep) odds: 1,55 Ötletadó: max. 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.