Kézilabda EB: Románia – Hollandia ötletadó

2018-12-16 0 By betandwintipps

Ötletadó rovatunk ma két résszel fog jelentkezni, elsőként egy kézilabda találkozóra érkezünk ajánlással, majd egy Premier League találkozóra kötünk fogadást. Találati arányunk az ötletadó rovatban 12 megosztásból 11 nyertes!


I Románia – Hollandia I

Hasonló a helyzet, mint az Oroszország – Románia “ötletadó” rovatunk esetében. Ma a bronzéremért játszik a két csapat, viszont a románok esetében továbbra is fennáll a teljes “összeomlás” tényezője. Hiszen a csapatból sérülése miatt kiesett a klasszis teljesítménnyel bíró Neagu. Ő a világ egyik legjobbjának mondható és az ő átlag 7-8 gólja ma is hiányozni fog a románoktól. A két csapat pontosan egy hete találkozott egymással, akkor 29:24-re nyertek a hollandok. A csapat továbbra is remekel és eltekintve a norvég, francia meccsektől látható, hogy amikor kellett szépen hozták a mérkőzéseket. Ma ugyan nem lesz egyszerű dolga a holland csapatnak, ennek ellenére mi ismét bízunk benne, hogy a románok a 2. félidőben fejben elfáradnak és nem lesz az a plusz tényező (Neagu), aki ismét a hátán vigye a csapatot. Számunkra minden tényező a holland csapat sikerét alapozza meg és szerintünk a 2. félidőben 2-3, de akár több gólos sikert is kialakíthatnak.

Románia – Hollandia (14:00)
Tipp:Hollandia – 1,5 gól (Gól hendikep) odds: 1,55 Ötletadó: max. 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.