b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Sivasspor – Villarreal – 12/03 18:55

A mostani párharcnak óriási tétje van, hiszen a hazaiak számára egy esetleges vereség akár a véget is jelentheti, míg a Villarreal egy győzelemmel bebiztosíthatja az első helyét a csoportban. Mindkét együttes a lejátszott négy fordulót látva elég gólerősnek mondható és a 2020/2021-es szezon adatait megvizsgálva az együttesek várható gólszámadata is bőven 1.0-ás határ fölötti értéket mutat. 

xG (várható gólszámadat)
1.432.12
Várható végeredmény : 1-2

Az adatok szimplán tájékoztató jellegűek! Kérünk, hogy az Európa Liga mérkőzések pontos végeredményeire ne köss fogadást, amennyiben nem így teszel azt felelősséggel tedd meg!


A hazaiak csak itt az Európa Liga csoportköreiben 9-9-es gólkülönbséggel rendelkeznek, míg a vendégek 13-5-ös mutatót alakítottak ki. Annyi látható, hogy mindkét csapat játékában benne van az adok-kapok és mivel ma mindkét csapatnak fontos a pontszerzés, így könnyű szerrel ma is gólváltással zárulhat a kettejük párharca. Legutóbb egy nyolc gólos mérkőzést hoztak össze a csapatok, viszont akkor a Villarrealban szerepelt Alcacer és Bacca is, ám a két támadó játékára ma nem számíthatnak a vendégek. Mivel két ilyen kulcsjátékos esett ki a spanyolok keretéből, így a tétre figyelek és mindössze 2.5 egységgel ajánlom fogadásként a gólváltást, mint opciót ezen a meccsen.

Predikció : 
Igen  (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.75Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: