b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája: Mi bízunk a Fradiban!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Fradi! (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Az odavágón vereséget szenvedett a Ferencváros és a fogadóirodák szerint elég csekély esélye van a továbbjutásra a magyar bajnoknak..

Az előző mérkőzésen szinte végig dominált a magyar együttes, ám az utolsó percekben, talán a cseréknek köszönhetően eléggé fellazult a védelem és két gólt is összeszedett a Fradi. Összességében ami kijelenthető tehát, hogy volt egy bő 70 perc, amit végig uralt a Fradi és volt egy 10-15 perc, amit a Slovan a maga kedve szerint alakított. Az előző találkozóból vélhetően tanult Csercseszov is, illetve abban is bízhatnak a zöld-fehér mezesek, hogy a Slovan hálóőre Chovan nem fog ki még egy olyan napot, mint legutóbb. Ugye a szlovák kapus több alkalommal is bravúros védéseket mutatott be és ha azon lövésekből csak egy betalált volna, akkor a Fradi most a továbbjutásra esélyes csapat lenne. 

Az odavágót megelőzően a Ferencváros számított az esélyesebb csapatnak, ám ismerhetjük a végeredményt. Ettől eltekintve szerintünk a fogadóirodák nagy hibát követtek el azzal, hogy 3.00-ás szorzón kínálják a magyar együttes továbbjutását. Egyrészt az odavágón a Fradi jobb volt és vélhetően a visszavágón is egy nagyon motivált csapatot láthatunk majd. A Slovan elleni múlt is adott, amit ugyan szebb lett volna hazai pályán “törleszteni”, de tudhatjuk, hogy ez a meccs még nem lefutott. Jóval nehezebb lesz a Slovan otthonában kiharcolni a továbbjutást, de az egy gól ledolgozása nem lehetetlen feladat, sőt az erőviszonyokat eltekintve ez a realitás. Úgyhogy mi bízunk benne, hogy Csercseszov és a játékosok is tanultak az előző mérkőzés hibáiból és ma kiharcolják a győzelmet, illetve a vele járó továbbjutást is. Ezért a fogadásunk a Fradi továbbjutására vonatkozik és 3.00-ás szorzón ezt az opciót bátran bevállaljuk!

Tipp: Ferencvárosi TC (Továbbjut)
odds: 3.00

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: