b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP Lyon : S. Johnson – P.H. Herbert

Herbertre már több alkalommal ajánlottam fogadást és most is nagy érték van a francia teniszező játékában! (Fotó : Getty Images)

A második elemzésünkként egy francia ATP torna mérkőzését emeltem ki a kínálatból, méghozzá egy személy miatt aki nem más, mint Herbert.


I S. Johnson – P.H. Herbert I

 

Számomra nagyon nincs kérdés, hiszen Herbert játékát hónapról-hónapra követem. Még 2018-ban írtam azt, hogy ez a francia srác 2020 körül a top30-ban lesz és ennek megfelelően szépen lépked fölfelé a ranglétrán Herbert. Idén fele más a mérlege, de 29 mérkőzésből 18 alkalommal nyerni tudott, illetve salakon eddig elég jól játszik, 10:5 a mérlege. A mai ellenfele az amerikai Johnson kemény, illetve salakborításon is viszonylag jól teniszezik, bár az évben eddig 4:7, illetve 1:3 a mérlege.

Számomra ez a mérkőzés inkább megérzés, mintsem statisztika és véleményem szerint Herbert megint magabiztosan fogja hozni az adogatásait, ám ott lesz az a tényező, hogy fogadóként salakon verhető játékos. Márpedig Johnson sem a rosszabb adogatók közé tartozik.

Herbertre már több alkalommal ajánlottam fogadást és most is nagy érték van a francia teniszező játékában! A fogadásban egy over opcióval készültem, amit a bet365 fogadóportálon találhat meg mindenki. (Fotó : Getty Images)

A szorzókat tekintve jól lettek belőve a kimenetelek és valóban Herbert favoritja a mérkőzésnek. Minden szempontot megvizsgálva, illetve az előző Chardy elleni mérkőzést látva számomra nincs kérdés. Herbert ugyan az első szettben 6-2-re nyert, de ezt követően már jött a jól megszokott 10,5 game feletti szett és 7-5-t hozott a francia honfitársa ellen. Egy szó, mint száz nagyon meglepődnék rajta, hogy ha ismét sikerülne Herbertnek egy 9,5 game alatti szettet összehozni. Ha így lesz akkor várhatóan nyerni is fog, de abban nagyon bízom, hogy a 21,5 game feletti opció bejön. Az alap határ 22,5 volt, de mindent egybevéve szerintem ez a 21,5 game feletti opció bőven helyt állhat. Nagyon remélem, hogy már az első szettben kialakul egy 4-6, 5-7, 6-7-s szett, azt követően pedig hátradőlhetünk félig. Ami biztos kimenetelt itt most hanyagolnám, bár ahogyan fentebb is írtam bőven várható Herbert győzelme, de sokkal biztosabbnak érzem az over opciót.

S. Jonhson – P.H. Herbert (14:45)
Tipp: Több, mint 21,5 game (További játék piacok) odds:1,73 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: