b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Wellington Phoenix – WS Wanderers

Ma is gólzáport eredményez a WS Wanderers mérkőzése? (Fotó:Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma is több résszel jelentkezik, tegnap hibátlan mérleggel zártunk és ma is ez lenne a cél. Elsőként egy kora reggeli mérkőzésre gondoltunk, amely Ausztráliában kerül megrendezésre.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
84 nyertes – 46 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is gólzáport eredményez a WS Wanderers mérkőzése? (Fotó:Getty Images)

I Wellington Phoenix – WS Wanderers I

Az ausztrál első osztályban két igencsak gólerős együttes találkozik egymással. A Wellington előző mérkőzésén 8-2-s sikert aratott, míg a WS Wanderers a Brisbane vendégeként 4-1-s győzelemmel távozott. Mindkét csapat az előző fordulóban tehát gólzáporos mérkőzést alakított ki. Ha már WS Wanderers, akkor elmondható, hogy a vendég csapat gól/mérkőzés mutatója 3,7. A hazaiak esetében minimálisan alacsonyabb ez a mutató, hiszen kereken 3,0.

A Wellington hazai pályán 5-2-4-s mutatóval rendelkezik és 15:14 a gólkülönbségük, míg a WS Wanderers idegenben játssza lényegében a gól gazdag mérkőzéseket. Rendre gólokat kapnak, de rúgnak is és idegenben 3-3-4 a mérlegük.

A két csapat legutóbbi mérkőzése (2019.01.08.) 5 gólos párharcot eredményezett, ami most is állhat. Látható mindkét csapat esetében, hogy a gólokban nincs hiány és kiindulva a WS Wanderers idegenbeli mutatóiból, szinte garantált, hogy betalál mindkét fél és szerintünk legalább 3 találat is születik a találkozón. Ezért ismét igénybe vettük a bet365 “Fogadáskészítő” opcióját és a gólváltásra, illetve a 2,5 gól feletti érték kettősére kötünk fogadást 1,66-s szorzóért cserébe.

Wellington Phoenix – WS Wanderers (07:00)
Tipp:Igen+2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt+Gólszám összesített) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: