b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : P. Wright – M. van Gerwen – 09/02 21:40

Van Gerwen ismét győzelmet ünnepelhet. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 21:40

A fogadásunk esetében tehát a 180-as dobásokban bízunk, ha nagyon szigorúak vagyunk, akkor csak a statisztikát nézve 8-9 180-asra lehet számítani, hiszen mindkét játékos 4-5 180-as dobásra rendezkedik be az ilyen legszámú mérkőzéseken. Egymás ellen már játszottak többször is a felek, viszont most kerültek egymáshoz olyannyira közel technikailag, hogy kimondhatjuk igazi csatát láthatunk. MVG formájára persze van panasz, míg P. Wright pontosan annyit ad ki magából amennyi szükségeltetik. Lényegében bízunk a statisztikai adatokban és abban a tényezőben, hogy 4-4, 5-5 180-as dobást fognak a játékosok elérni. A szorzó kiváló, a tipp mindenképp rizikós, de egy egységet mindenképp megér ez az opció.

📊 Ajánlott predikció: 
Döntetlen (Legtöbb 180-as dobás)

odds: 
6.00  Ajánlott tét: 1 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: