b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Pepsideild : FH Hafnarfjordur – Valur – 09/24 18:15

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:15

Az izlandi bajnokság a góljairól híres és most az a két együttes fog egymással találkozni itt is, akik nem szűkölködnek a gólok gyártásában. A hazaiak a második pozíciót foglalják el a bajnokságban és hazai pályán nyolc forduló alatt tizennégy gólt szereztek, összességében pedig harminc találatnál tartanak. A Valur két fordulóval ezelőtt bajnokijára fogadtunk, ahol egy 2.75-ös szorzót csíptünk el és akkor is megemlítettük, hogy a vendégek idegenben rendkívül gólerősek, ám nagyon sok gólt is kapnak. A vendégek eddig idegenben hibátlan mérleggel rendelkeznek és tíz lejátszott mérkőzésen harmincegy gólt szerzett a csapat. A várható gólszámadatok alapján ennek ismeretében a 2.5 gól feletti opció esélye 87%, míg a gólváltásé 76%. Ezen adatok pedig nem elhanyagolható tényezők. A felek legutóbb az előző szezonban találkoztak egymással és akkor oda-vissza öt gólos mérkőzésekkel és FH Hagnarfjordur sikerrel zárult. A csapatok védelmei ugyan erősek, ám a támadósorokban mindenképp van annyi potenciál, hogy bátran merjük a gólokat favorizálni. Nem mellesleg az xG adatok alapján mindkét együttes 2.00 feletti értékkel rendelkezik, ha pontosítani szeretnénk, akkor 2.02, illetve 2.61 ez az érték. Úgyhogy a fogadásunk alapja a gólokra vonatkozik és a favorit opciónk a 2,5 gól felett és gólváltás kettősét öt egységgel ajánljuk fogadásként! Reméljük, hogy a csapatok nem okoznak csalódást!

📊 Ajánlott predikció: 
2.5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.72 Ajánlott tét: 5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: