b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Seattle Seahakws – Tampa Bay Buccaneers – 22:05

A vendégek részéről kötelező a győzelem. A kérdés mindössze annyi, hogy hány ponttal fog nyerni a Seahawks. (Fotó : Getty Images)

A mai nap folyamán csak NFL mérkőzések kerülnek kielemzésre és ennek köszönhetően három darab publikációt fogok megosztani veletek.


A Seahawks – Tampa Bay szorzókat nem nagyon értem, hiszen az előző két héten látottakból a Seahawks egy teljesen kiszámíthatatlan együttes. Ugyan szüksége van a győzelemre hazai pályán a Seahakwsnak a play off kör elérése miatt, ám amit láttam a Falcons, vagy épp a Ravens ellen engem teljesen elbizonytalanít. A hazaiak védelme pocsék formában, míg az offense ugyan remek mutatókkal rendelkezik, ám látható az, hogy egy kisebb megingást követően már nem teljesít olyan jól R. Wilson sem.

A szimulációs eredmények alapján 6 pont van a felek között.

Ma is várható a Seahawks győzelme, ám a Tampa Bay egy touchdown különbségen belül maradhat. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy ha a Seahawks a futójátékra fog berendezkedni, akkor könnyen nagy fába vághatják a fejszéjüket, hiszen a vendégek védelme a futások ellen kiváló hatékonysággal bír. Ennek köszönhetően a passzjáték dominálhat majd a hazaiak játékában, amellyel ugyan várható a sikerük, ám a védelem megingásai most is egy szoros találkozót alakíthatnak ki. Ennek kiváló példája a Falcons botrányos védelme, akik 24-0-ás félidőt produkáltak. Ezt követően egy teljesen más felfogásban futott pályára a Seahawks és ez betudható annak is, hogy legtöbb játákos igencsak fiatal a keretben és a 24-0-ás vezetésből 27-20-as végeredmény alakult ki. Márpedig a Falcons védelmet könnyű megzavarni. Egy szó, mint száz a Seahawksnak már nem az első ilyen meccsét láthattuk idén és ténylegesen itt nem a technikai különbségeket kell keresni, hanem a fejben való megingásokat. Ugyan a Tampa Bay 2-0-5-ös mérleggel rendelkezik, ám 196 pontot szereztek a támadók 7 mérkőzés alatt, ami jóval erősebb mutató, mint a hazaiaké. Azt is érdemes kiemelni, hogy a Buccaneers nem sűrűn szenved el nagy arányú vereséget. A Giants 1, a Saints 7, a Titans 4 ponttal nyert ellenük. A Panthers, ill. a 49ers viszont 10, ill. 14 pontot hozott a Buccaneers ellen. Ami a Seahakws játékát illeti a Cardinals elleni kissé meglepetés győzelméket (10-27) leszámítva, minden egyes mérkőzésen maximum 7 pont volt köztük és a legyőzött felek között. Mivel a támadósor ilyen felemás teljesítményre képes, ill. ott van a sebezhető védelem, amelyet könnyű megfutni, de egy-egy pontosabb hosszú passzal is könnyedén verhető, ezért bizakodó vagyok és szerintem a Tampa Bay egy +7,5 pontos hendikeppel esélyes lehet a mérkőzésen.

Seattle Seahakws – Tampa Bay Buccaneers Fogadási határidő : 22:05
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Tampa Bay Buccaneers +7,5 pont (Pont hendikep – További piacok) 1,60 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: