b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Buffalo Bills – New England Patriots – 19:00

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma nyernek is. (Fotó : Getty Images)

A mai egyetlen “gold” elemzés a Buffalo Bills – New England Patriots mérkőzésre készült el. 

 Amerikai futball statisztika:
15 nyertes – 9 vesztes


A találkozón rizikót fogok most vállalni és ennek meg van a miértje is. A Bills – Patriots összecsapáson elmondhatjuk azt, hogy mindkét csapat erőssége leginkább a védekezés. A Pats védelem valami fantasztikusan teljesít idén, illetve ott van az a tényező a vendégek esetében, hogy a támadósoruk Brady irányításával továbbra is megállíthatatlan. A mostani ellenfelük az a Buffalo lesz, akik szintén leginkább a védekezésre fektetik a legfőbb hangsúlyt és ezt láthattuk az előző mérkőzéseiken is, hiszen a Jets 16, a Giants 14, illetve a Bengals 17 pontot szerzett ellenük, ami rendre 3 TD alatti átlagot jelent. A Pats védelem összesen 3 mérkőzés alatt 17 pontot adott az ellenfeleknek, ami szintén beszédes adat.

A szimulációs eredmények alapján esélyes a Pats sikere, ám döntően befolyásolhatja a mérkőzést Edelman sérülése, aki lehet ki is hagyja a mostani mérkőzést.

Izgalmas mérkőzésre lesz kilátás a találkozón. Vajon mire mennek egymás ellen a csapatok? ( Fotó : AP Photo/Steven Senne)

Ami azt illeti a Pats szezonbeli eredményeiből felesleges kiindulni, hiszen egyértelmű favorit volt az együttes, ám most teljesen más lehet a helyzet, hiszen a Bills ellen ugyan szinte mindig nyernek az elmúlt évek eredményei alapján, ám a 2018-as szezonban például 6-25, illetve 24-12-es eredménnyel zártak a felek, ami rendre under opciót hozott a találkozón. Mivel két remek védekezéssel ellátott csapat találkozik egymással, ráadásul Edelman játéka és állapota továbbra is kérdéses, ezért érdemes lehet most is egy under opcióra fogadni. A mostani opening line 42,5 pont, ami a Bills meccsein egyszer sem született meg, mint over opció. Míg a Pats meccsein 2 alkalommal (30-14, 0-43). Tehát látható, hogy a vendégek csak pár ponttal ugrották meg ezt a határt. Egy szó, mint száz a szimulációs eredmények alapján 8 pontos favorit a Pats, illetve 39 pont várható. Ez az eredmény pedig számomra beszédes, ezért az opening line-ra ajánlok fogadást, ahol az under opciót ajánlom fogadásként.

Buffalo Bills – New England Patriots Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Kevesebb, mint 42,5 pont (Játék összesített) odds: 1,80 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: