b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NFL : Baltimore Ravens – New England Patriots – 02:20

A Pats számít az esélyesnek és szerintem ma nyernek is. (Fotó : Getty Images)

Az utolsó elemzés esetében pedig, a hét rangadójára ajánlok fogadást.


A mostani mérkőzést biztosan megtekintem élőben, amit a Sport2-n bárki megtehet. Annyi szent, hogy a Ravens könnyen megnehezítheti Bradyék dolgát, ráadásul ez a mai az támadók párharca lesz. Az előző fordulóban láthattuk, hogy könnyen sebezhetővé vállt a Pats védelem egy jobb futójátékosokkal rendelkező csapat ellen és ez ma kapóra jöhet a Ravensnek is, hiszen a látottakból könnyedén lehet kamatoztatni a mostani találkozóra. Annyi szent, hogy Belichick most megerősítheti a védelmet és szerintem így is fog tenni, hogy egy jóval erősebb kvalitású játékosokból álló Ravens támadósort megállítson. A Pats offense eddig nem túl acélos, bár Brady és Edelman hozzák a kötelezőket.

A szimulációs eredmények alapján 4 pontos favoritnak számít a New England Patritos.

Őrült meccsre van kilátás és ma Bradynek sokkal jobb teljesítményre lesz szüksége, mint amit eddig láttunk a Pats offensetől. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy ez a mostani ténylegesen hatalmas csörte lesz és most kell bizonyítania, mint a védelemnek, mint a támadósornak a vendégek részéről. Ha most nyernek, akkor 9-0-0-ás mérlegre tehetnek szert, ami már ténylegesen a rájátszást jelenti számukra, de szerintem ez a mostani mérkőzés inkább erőpróba lesz mindkét csapat számára. A Ravens ugyan már kétszer botlott, ráadásul a Browns, ill. a Chiefs verte őket. Ennek ellenére én hatalmas kíváncsisággal várom, hogy Belichick és Harbaugh mit fog előhúzni a tarsolyából. Ez a párosítás egyébként mindig izgalmas és érdekes mérkőzéseket alakít ki, ráadásul a két irányító LamarJackson és Tom Brady sem mindennapi játékos. Egy szó, mint száz én a szoros találkozó ellenére bíznék a vendégekben. Ennek legfőbb apropója, hogy a defense továbbra is a liga legjobb mutatójával rendelkezik és sorozatban döntik meg a rekordokat. ugyanezt lehet elmondani az offensről is, bár ez ma ténylegesen a védelmeken fog leginkább múlni, hogy ki hány pontot enged az ellenfélnek. Brady számára szerintem ez a mostani lesz az idei szezon legnehezebb meccse, ám a rutinos irányító nagyon rég szenvedett már vereséget a Ravens ellen. Tehát reménykedem egy jó meccsben, ill. bízom abban is, hogy 1,60-as szorzóért cserébe a New England Patriots hozza a győzelmet. Szerintem ez a szorzó ajándék, ám a kiélezett mérkőzés miatt, csak alacsony téttel ajánlok fogadást a találkozóra.

Baltimore Ravens – New England Patriots Fogadási határidő : 22:25
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
New England Patriots (Győztes) 1,60 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: