b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Ukrajna – Svájc – 09/03 20:45

Az ukrán fiatalok igencsak jó formában vannak, viszont a védelmük sebezhető. Szerintem ma is megzörren mindkét csapat hálója. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:45

Az utolsó kiemelt mérkőzésen egy magabiztos hazai győzelemmel számolunk. Persze ez mindenképp bátor kijelentés tőlünk, viszont az ukrán csapat hazai pályán borzasztó erősnek mondható, ráadásul esetükben is megint egy olyan csapatot sikerült összehozni, mint a régi Shevchenko érában. A svájciak is viszonylag jók, de azért itt érdemes megemlíteni, hogy ők az idegenbeli túrákon messze nem teljesítenek olyan meggyőzően. Amióta az ukrán kiválóság Shevchenko vezeti az ukrán csapatot, a támadójáték rengeteget javult. A svájciak védelme rendkívül sok gólt kap idegenben, úgyhogy bízunk abban, hogy ez ma is így lesz, ám abban is van ráció, hogy ma mindkét csapat betalál. Úgyhogy a fogadásunk alapja a hazai győzelem és a gólváltás lenne, amit egy egységgel ajánlunk fogadásként.

📊 Ajánlott predikció: 
Ukrajna és Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
5.50  Ajánlott tét: 1 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: