Nemzetek Ligája : Svédország – Franciaország – 09/05 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A svéd – francia párosításon leginkább a francia hiányzók láttán nem tartottunk ki a vendégek sikere mellett. Didier Deschamps Pogba, Lemar, Umtiti, Mendy, Coman, Tolisso és Pavard is kimarad. Persze az így látott keret is nagyon erősnek mondható, ám a védelemben vannak kérdőjelek és ezt az amúgy szinte teljes kerettel rendelkező és amúgy remek formában lévő házigazdák könnyen kihasználhatnak. A francia csapat szorzója a nap folyamán folyamatosan emelkedik, ami vélhetően nem a véletlen műve. Látva ezt a line mozgást, ismerve a hiányzókat nagyon bízunk abban, hogy a svédek ma képesek lesznek legalább egy gólt szerezni, a franciák klasszis játékosaiban pedig nem kételkedünk, remélhetőleg mindkét fél betalál a mérkőzésen.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
2.10  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588