b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Svédország – Franciaország – 09/05 20:45

SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JULY 10: Samuel Umtiti of France is mobbed by his team after scoring his sides first goal during the 2018 FIFA World Cup Russia Semi Final match between Belgium and France at Saint Petersburg Stadium on July 10, 2018 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A svéd – francia párosításon leginkább a francia hiányzók láttán nem tartottunk ki a vendégek sikere mellett. Didier Deschamps Pogba, Lemar, Umtiti, Mendy, Coman, Tolisso és Pavard is kimarad. Persze az így látott keret is nagyon erősnek mondható, ám a védelemben vannak kérdőjelek és ezt az amúgy szinte teljes kerettel rendelkező és amúgy remek formában lévő házigazdák könnyen kihasználhatnak. A francia csapat szorzója a nap folyamán folyamatosan emelkedik, ami vélhetően nem a véletlen műve. Látva ezt a line mozgást, ismerve a hiányzókat nagyon bízunk abban, hogy a svédek ma képesek lesznek legalább egy gólt szerezni, a franciák klasszis játékosaiban pedig nem kételkedünk, remélhetőleg mindkét fél betalál a mérkőzésen.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
2.10  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: