b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Sacramento Kings – Oklahoma City Thunder – 01/30 04:00

Mindenképp érték van az OKC sikerében, hiszen a Minnesota teljesen formán kívül játszik az utóbbi mérkőzésein. (Fotó : USA Todays)

Sajnos mire ideértem az NBA mérkőzések elemzéséhez, addigra az OKC szorzója az egekből a szerintem “reális” értékre esett.


Az OKC szorzója ugyanis hasonlóan a Minnesota elleni mérkőzéshez ismét az egekben volt. A miértjét ugyan nem tudom, de a mostani ellenfelük ismét a verhető kategóriába sorolható. Az OKC papíron favoritnak számít és ezt a statisztikai adatok is alátámasztják. A hazaiak támadásokban 107, míg a vendégek 110 ponton átlagolnak. Védekezésben viszont a hazaiak 110, míg a vendégek 108 ponton átlagolnak. Ennek megfelelően a nyers adatok alapján öt pont lehet alapra a felek közt.

A statisztikai adatok alapján az OKC a favorit.

Mindenképp érték van az OKC sikerében, nem csoda, hogy az szorzók ilyen szinten lecsökkentek a vendégek sikerére. (Fotó : USA Todays)

Ami jó hír lehet a mérkőzéssel kapcsolatosan, hogy a vendégek keretében az igazi “nagy ágyúk” a keretben vannak. Danilo Gallinari, Shai Gilgeous-Alexander, Chris Paul, Dennis Schroder és a visszatérő Steven Adams is játszani fog. Ennek megfelelően az OKC teljes egészében támadásokban és védekezésben is az ellenfele fölé kerekedhet. A hazaiaknál ugyan Buddy Hield, Fox, Barnes, Bogdanovic a keret részese, ám ez a négyes messze elmarad a fentiekben említett OKC legjobbjaitól. Egy szó, mint száz még december elején a Sacramento megverte egy ponttal az OKC-t, viszont most úgy érzem, hogy a két fél közt formailag nagy különbség van. A fáradtság talán nem játszhat szerepet, hiszen hellyel-közel egyforma terheltség van a játékosok lábában. Úgyhogy bizakodva várom a találkozót és szerintem az OKC behúzza a győzelmet. Ugyan a szorzó lecsökkent 1,95-ös értékről 1,66-os értékre (ez nem a véletlen műve), ennek ellenére a vendégek sikerében óriási érték van. Úgyhogy még most is van lehetőség beszállni a meccsbe.

Sacramento Kings – Oklahoma City Thunder Fogadási határidő : 04:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Oklahoma City Thunder (Győztes) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: