b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Houston Rockets – Utah Jazz – 02/10 01:00

Harden ma is kiveheti a részét a sikerből. Ma hajnalban 41 pontot szerzett és remélhetőleg maradt még a kezében hasonló mennyiségű pont. (Fotó : Getty Images)

Az NBA hajnali mérkőzései közül két találkozó került kielemzésre. Elsőként a Houston Rockets – Utah Jazz párosítással kezdünk.


A mérkőzés mindenképp érdekes lesz és a kezdeti Rockets alacsony szorzó a mérkőzés elejéhez közelítve még inkább megemelkedik. Én úgy vélem, hogy kissé leírták a fogadóirodák a Jazzt és ugyan esélyes lehet valóban a Rockets ez a mérkőzés korántsem annyira lefutott, mint ahogy azt a szorzókból következtetni lehet.

A statisztikai adatok alapján két pontos favoritnak számít a Houston.

Harden ma is kiveheti a részét a pontok szórásából.  (Fotó : Getty Images)

Ami mindenképp érdekes lehet, hogy mindkét csapat elég kimagasló teljesítményt nyújt támadásokban. A Houston 118 ponton átlagol, míg a Jazz 110 ponton. Ez a két átlag igencsak magasnak mondható, ill. ott van az a bizonyos tényező, hogy a Houston védelem könnyedén asszisztálhat egy pontokban gazdag mérkőzéshez. A két csapat egyébként nem is olyan rég találkozott egymással és akkor 117-126-os eredmény alakult ki fordított felállásban. Ami szintén remek hír lehet számunkra, hogy a mérkőzésen vélhetően szinte minden egyes kulcsjátékos játszhat. A Houston keretében Caboclo hiányzik, ill. Gordon játéka még kérdéses, míg a vendégeknél Davis az aki kihagyhatja a találkozót. Úgyhogy én megtámogatom alacsony téttel az over opciót, amit a 229,5 pontos határon kellene megfogadni.

Houston Rockets – Utah Jazz Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
229,5 pont felett (Pontszám összesített) 1,66 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: