b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : DEN Nuggets – LA Lakers – 09/23 03:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 03:00

Kezdhetnénk azzal is, hogy egy “őrült” fogadást kötünk, ám a Denver az előző mérkőzésen már jóval koncentráltabb játékot mutatott, mint védekezésben, mint támadásokban. Persze a Lakers így is azt csinált velük amit akart és volt Lebronéknak 16 pontos előnyük is a meccsen, ám a Denver játékában megvan az, ami sokaknak nincs, mégpedig az utolsó percig való küzdés. Ezt láthattuk a Clippers ellen is, illetve a Lakers elleni második meccsen is. Kiemelhetjük, hogy óriási szerencsétlensége volt az előző meccsen a csapatnak, ugyanis az előbb említett 16 pontos hátrányból fordítani tudtak és A. Davis őrülten szerencsés, egyben gyönyörű triplájának köszönhetően két ponttal maradtak alul. A harmadik meccs viszont jóval izgalmasabb lehet és ha végig gondoljuk a Clippers elleni eseteket, két egymást követő vereség után állt fel a csapat és kezdett masszív védekezésbe. Kosárlabdában pedig köztudott, hogy a védekezéssel lehet meccset nyerni, márpedig, ha képesek lesznek kivenni A. Davis-t és Lebront valahogy a játékból, akkor minden esély adott a győzelemre. A fogadásunk persze rizikós, ezt sugallja a szorzó és a tét is, ám nagyon meglepő lenne, ha a Lakers 4-0-ás összesítéssel jutna tovább és véleményünk szerint a soron következő mérkőzések valamelyikét el fogja bukni az együttes. Reméljük, hogy ez most jön el, mindenesetre egy egységet megér a Lakers veretése.

📊 Ajánlott predikció: 
DEN Nuggets (Győztes)

odds: 
3.25 Ajánlott tét: 1 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: