b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LNB : Monaco – Levallois – 09/23 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

A Monaco – Levallois mérkőzésen vállalunk egy minimális kockázatot, ugyanis az első fordulóra ajánlunk fogadást. Annyi biztos, hogy a hazaiak jóval erősebb kerettel rendelkeznek és ha ez nem lenne elég, igencsak intenzív felkészülésen vannak túl, hiszen a Bamberg, Ulm, Bayern trió ellen léptek pályára, amelyeken rendre 85 pont felett zárt a csapat. A Levallois elleni meccsek döntő többségben izgalmasan alakulnak és ennek okán, sokszor over opciókat is alakítottak ki a felek, ám a vendégek pontjaiban most nem láttunk fantáziát, így nem erőltetnénk az összesített pontokat. A Monaco pontjaiban viszont mindenképp van érték fogadás szempontjából, hiszen ezt a 81.5 pontos line-t, ha nem is könnyen, de megugorhatja a csapat. Hazai pályán döntő többségben ezt a line-t hozza az együttes, ráadásul a mai riválisa ellen legutóbb 98 ponttal zártak. Az biztos, hogy a Monaco idei célja a bajnokság megnyerése és ehhez ismét hozni kell a Levallois elleni “kötelezőnek” számító mérkőzéseket. Hazai pálya előnye adott, felkészülési eredmények kiválóan alakultak, ráadásul a csapat még összeszokottabb lett, úgyhogy nincs kérdés a Monaco pontjait favorizáljuk, amit 2,5 egységgel ajánlunk fogadásként.

📊 Ajánlott predikció: 
81.5 felett (Monaco pontszám)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: