b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : PSG – Lyon – 02/09 21:00

A francia bajnokság mai rangadóját is górcső alá vettem, ami véleményem szerint nem is olyan meglepő.


A PSG – Lyon kettős többnyire izgalmas mérkőzéseket alakít ki egymással, ám a mostani találkozó teljesen más lehet. Ennek oka leginkább a hiányzókból adódik. A hazaiaknál is elég sok a hiányzó, ill. kérdéses játékos, de az a tényező, hogy a mai nap Depay nem lesz ott a Lyonban, ill. Cornet is betegséggel küszködik mindenképp befolyásolhatja a vendégek teljesítményét. Ez a két játékos rendkívül sok alkalommal vette ki a részét a támadásokból és én úgy érzem, hogy Dembele egyedül kevés lesz az amúgy hazai pályán kiváló eredményekkel rendelkező PSG védelemmel szemben. Amit mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a hazaiak mindössze 6 gólt kaptak eddig hazai pályán.

A várható gólszámadatok alapján 2,08, ill. 1,15 a két csapat mutatója. Ennek tudatában nem számíthatunk nagy gólfesztiválra, ill. várható a PSG győzelme.

A PSG ma is győzelmet ünnepelhet a francia rangadón. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát egyértelmű, hogy a vendégeknéll több kulcsfontosságú hiányzó is van. A PSG csapatában Dagba, Diallo és Marquinhos az aki biztosan kihagyja a mérkőzést, de rajtuk kívül lényegében a legfontosabb személyek szerepet kaphatnak a mai mérkőzésen. A PSG otthon nagyon jó, ráadásul a mostani ellenfele idegenben azért nem tudott kimagaslót nyújtani. Ennek tudatában én nem is húznám sokáig és a statisztikai rendszernek megfelelően egy under opciót, ill. a PSG győzelmét ajánlanám fogadásként. A PSG a mostani kiírásban 1-0-ra verte fordított felállásban a Lyont, de hazai pályán legutóbb 2014 szeptemberében volt példa arra, hogy pontot veszítsen a Lyon ellen, azóta viszont minden egyes hazai meccsen nyerni tudott a csapat. Bet365-n a fogadáskészítőben az 6 gól alatti fogadást kell favorizálni! 

A statisztikai rendszerünkben a következő linken keresztül érheted el a mérkőzés adatait:

https://betandwintipps.com/ligue-1-psg-lyon-2100/

PSG – Lyon Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
PSG + 5,5 gól alatt (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) 1,70 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: