b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler Pro League : Charleroi – Club Brugge – 01/29 20:30

A Brugge előző fordulóban legyőzte az első helyen álló Genk csapatát. Ezzel ismét nyílttá téve a bajnoki cím sorsát. Ma viszont kötelező számukra a győzelem. (Fotó : Getty Images)

A mai nap két elemzés kerül publikálásra. Elsőként egy belga bajnokival kezdenék, ahol sokáig böngészve a kínálatot arra a döntésre jutottam, hogy miért ne próbálnánk meg egy alacsonyabb téttel favorizálni ezt a találkozót.


A pályán ugyanis a Charleroi, ill. a Club Brugge fog egymással találkozni. Ami egyértelműen látható, hogy a Charleroi hazai pályán bomba erős és ezt az együttes 7-1-2-es mérlege is remekül példázza. A vendégek részéről viszont az a Brugge sorakozik fel, akik immáron 8 pontos előnnyel vezetik a Jupiler Pro League mezőnyét. Ami egyértelmű, hogy ez a vendégek számára sem lesz egy sétagalopp és az utóbbi időben az eddig igencsak acélos és kevés gólt kapó védelem, egyre több gólt szed be.

A statisztikai adatok alapján a hazaiak 1,23, míg a vendégek 1,85-ös várható gólszámmal rendelkeznek. Ennek megfelelően a gólváltás reális opciónak tűnik a mérkőzésen.

A Brugge remek szezont fut idén, ám a Charleroi hazai pályán mindenképp  megnehezítheti a listavezető dolgát. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai rendszerben ugyan a szögletek lettek ajánlva, viszont nekem ez a fogadási piac úgymond nem “fekszik” és ezért sem erőltetném ezt. Ugyan mindenképp van benne érték, de én inkább a gólokban bíznék. A gólváltás esélye csak 57%, bár ezt leginkább a védelmeknek tudhatjuk be. A hazaiak ugyanis tíz lejátszott hazai meccsükből, öt alkalommal kapott gól nélkül tudták abszolválni a mérkőzéseiket, ill. a vendégek is tizenegy idegenbeli meccsükből öt mérkőzést kapott gól nélkül zártak le. Ami viszont mindkét csapatról elmondható, hogy őrült mennyiségben termelik a gólokat. A hazaiak mindössze egy meccsen nem találtak be hazai pályán és ennek megfelelően 1,80 a rúgott góljainak az átlaga. A Brugge pedig minden egyes idegenbeli mérkőzésén betalált és 2,09 a rúgott góljainak átlaga. Egy szó, mint száz én szerintem a mérkőzésbe még a meglepetés is benne lehet. Most nem számolnék a 2,5 gól feletti opcióval, hiszen a védelmek roppantul közbe szólhatnak. A gólváltásban viszont reális érték lehet és ennek megfelelően alacsony téttel én megpróbálom ezt az opciót és ezt ajánlom számotokra is.

Charleroi – Club Brugge Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: