b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Jupiler League : Standard Liege – Genk – 18:00

A prémium elemzések esetében több publikációval is készültem a mai nap folyamán és elsőként egy belga bajnokival készültem, ahol leginkább a várható gólszámadatokban bízva hoztam meg a döntésem.


A mai mérkőzésen a belga első osztály második, ill. hatodik helyezettje mérkőzik meg egymással. Ami azt illeti egyik csapat sincs épp könnyű helyzetben, hiszen a kettős terhelés rányomhatja a szezonbeli teljesítményükre a bélyeget, ám eddig láthatóan megküzd mindkét csapat a teherrel és hozzák a hazai bajnokságban a győzelmeket, míg a nemzetközi kupaporondon is megteszik a kellő helytállást.

A várható gólszámadatok alapján 2,31, ill. 1,86 a két csapat mutatója.

Izgalmas mérkőzés szemtanúi lehetünk, hiszen a pályán a Standard Liege és a Genk találkozik egymással. (Fotó : Getty Images)

Igencsak magasak a gólszámadatok által képzett mutatók, ám véleményem szerint itt bőven reális lehet az, hogy egy 1-1-es eredményt érnek el a felek, avagy a mérkőzés végén kialakul az egyik fél számára egy 2-1, 1-2-es eredmény. Összességében izgalmas mérkőzésre számítok, ráadásul mindkét oldalon szinte a legjobb csapatok kerülhetnek a pályára. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a gólváltás reális opció lehet a mérkőzésen.

Standard Liege – Genk Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,53 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: