b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Francia Kupa : Lyon – PSG – 03/05 21:10

Várhatóan ma nyerni fog a PSG és a Neymar/Mbappé duó bajnoki címét ünnepelhet! (Fotó : Getty Images)

A Francia Kupa elődöntőjében egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, hiszen a Lyon a PSG csapatát fogadja.


Őszintén szólva a párosítás nagyon ígéretesnek ígérkezik és lényegében én egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy a PSG nem fog itt beleszaladni egy vereségbe. A párizsi csapat ugyan magabiztosan szerepel, ám látható, hogy a kulcsfontosságú mérkőzéseken képesek lefagyni és elől nem jönnek úgy ki számukra a lépések, mint egy középszerű francia csapat ellen. A Lyon pedig nagyon elkapta a fonalat az utóbbi időben, sőt február végén sikerült óriási meglepetést okozniuk azzal, hogy a Juventust 1-0-ra verték a Bajnokok Ligájában. A PSG óriási fölénnyel vezeti a bajnokságot és szinte már fél kézzel a kezükben tarthatják a serleget (ez nem is akkora meglepetés), ám érdemes megemlíteni, hogy a Lyon részéről lényegében a kupa lehet a “könnyű ág”, hogy az európai kupaporondra kijusson a csapat. Márpedig,ha igazak a sajtóértesüléseink Tuchel tegnap kitért a hiányzókra és megemlítette, hogy Ander Herrera, Thiago Silva, Choupo-Moting, Kimpembe, Dagba és Angel di Maria játékára nem számít. Ezen játékosok egytől-egyig sérüléssel bajlódnak, ráadásul többen meghatározó egyéniségei a védelemnek. A hazaiak részéről Depay, Solet, Reine trió fog továbbra is hiányozni.

A várható gólszámadatok alapján 1,26, ill. 1,91 a két együttes mutatója. Ezen értékek alapján a gólváltás és a 1-2-es eredmény esélye is igencsak magas.

Vajon ma is megnyeri a Lyon elleni derbijét a PSG? (Fotó : Getty Images)

Mivel ez egy derbi és érdemes Tuchel szavait idézni, hogy a Lyon nagyon jó formában van és nem egyéniségek nyújtanak kimagasló teljesítményt, hanem  mint csapat szerepel nagyon jól a hazai csapat, akik nyerni akarnak majd ellenük. Így nagy esély van arra, hogy valóban “zöldül” a gólváltás a találkozón. A hiányzók egyértelműen gyengítik a PSG esélyeit és nem véletlen az, hogy a fogadóirodák szorzói emelkedni kezdtek a vendégek sikerére. Természetesen favoritnak továbbra is ők számítanak, ám a Lyon részéről a játékosokban óriási a bizonyítási vágy Depay hiányában. A hazaiaknál jó hír lehet, hogy Terrier, Dembele, Traore, Tousart és Aouar játékára is számíthatunk, akik egytől-egyig a támadójáték alapjainak számítanak. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, a PSG védelme könnyen sebezhető lehet, hiszen Marquinhos, Kehrer, Bernat hármas van aki jelenleg egészséges és a fentiekben említett játékosok hiánya ma könnyen megmutatkozhat. Támadásokban a vendégek részéről Mbappé, Cavani, Neymar, Icardi, Draxler játékára számíthatunk. Ezen játékosok pedig könnyen egymaguk is eldönthetik a meccset. Szívem szerint behúznám a PSG + mindkét csapat szerez gólt opciót (bár a meglepetés bőven esélyes ezen a meccsen), ám megelégszem a szimpla gólváltással, ami jelenleg 1,61-es szorzón rakható, ám az opening odds már így is csökkent. Úgyhogy nem is húzom tovább, sok sikert nekünk!

Lyon – PSG Fogadási határidő : 21:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: