F1 : Portugál Nagydíj – 10/25 14:10

2020-10-25 Off By betandwintipps

Egy nagyon érdekes futam elé nézünk, ugyanis a Portugál Nagydíj időmérőjét is óriási küzdés övezte és csak az utolsó pillanatokban szerezte meg a polet Lewis Hamilton. A világbajnok címvédő egy tizedmásodperccel bizonyult jobbnak, mint csapattársa Bottas. A harmadik rajtkockát Max Verstappen szerezte meg és kijelenthető, hogy már a kvalifikáción is nagy taktikai küzdelem volt látható.

Időjárási előrejelzés:

“A Portugál Nagydíjon változó lesz az időjárás, szóval bármi megtörténhet. A mostani előrejelzések alapján 42% az esélye az esőnek, ami döntően befolyásolhatja a futam kimenetelét.

Hatalmas kérdés, hogy az első kanyart megelőző hosszabb utat ki hogy fogja jobban elkapni. Ugyanis, ha megtekintjük senki sem teljesített valódi hosszú etapot. Úgyhogy egy igencsak izgalmas rajtra, illetve futamra lehet számítani. Ami tényként kezelhető, hogy a mostani futamot szinte minden szakértő nagyon szorosnak érzi, hiszen a gumikkal is lehet játszani, amit láthattunk akár a Q3-ban Hamilton és Bottas közepes abroncs csere taktikáinál, de akár kiemelhetjük Leclercet is, aki a Q2-ben egyedüliként közepes Pirellikkel ment végig és így a top10-ből egyedüliként ő rajtolhat a közepes Pirellikkel. A tippünk leginkább az időjárási előrejelzésekre, illetve önmagában a Portugál Nagydíj kanyarjainak köszönhetően egy olyan opcióra esett, ahol a helyezett pilótákra fogadunk. A bet365-ön a most látott lineok elfogadhatóak, úgyhogy a 16.5 alatti opciót favorizáljuk, amit jelenleg 1.70-es szorzón lehet megrakni. 

Predikció : 
16.5 alatt (Helyezett pilóták száma)
Odds: 1.70

Fotó : f1