b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Szlovákia – Horvátország – 20:45

A horvátok vélhetően mindent megtesznek majd a győzelemért. (Fotó : Getty Images)

A ma hajnali NFL prémium elemzés nyereséggel zárt és szeretném ezt tovább vinni a nap további részében. Elsőként a Szlovákia – Horvátország mérkőzésre készültem, amelyet félig reménykedve, ill. bizakodva fogok követni, hiszen egy esetleges döntetlen esetén akár a válogatottunk maradhatna az első pozícióban.


I Szlovákia – Horvátország I

 

A mérkőzés több szemszögből is érdekes lehet, hiszen egyik válogatott sincs élete formájában, ráadásul a horvátok bőven foghatónak tűnnek. A mieink meg is mutatták, hogy igenis meglehet verni a csoport “első” számú kiemeltjét. A horvátok szerintem gyengültek és ennek legfőbb oka a védekezésük. Itt egy gyengébb csoportban eddig minden egyes mérkőzésükön kaptak legalább egy gólt, de képesek is voltak legalább ugyanennyit szerezni. A házigazdák is jó formában vannak, hiszen 3 mérkőzés alatt 7 gólt szereztek.

A várható gólszámadatok alapján 1,29, ill. 1,66 a két csapat mutatója. Ez alapján hoztam meg a végső döntésem a találkozóra.

A horvátok vélhetően mindent megtesznek majd a győzelemért. (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatokban bízok, ill. a látott eredményekben. Ami biztos, hogy most mindkét csapatnak a legjobb kimenetel a 3 pont megszerzése lenne, ám egy döntetlen esetén úgymond kézen fogva adná át a két együttes a magyaroknak az elsőbbséget. Egy szó, mint száz én bizakodó vagyok és szerintem mindkét csapat képes lesz megzörgetni a másik hálóját. A szlovákok otthon jók, ráadásul a horvátok ténylegesen eddig minden mérkőzésükön gólt kaptak. Úgyhogy a gólváltást favorizálom, amelyre viszonylag magas szorzón lehet fogadni, hiszen 1,90-s a jelenlegi odds. A kimenetel esélyességét remekül példázza, hogy az opening line 2,10, volt és azóta folyamatosan csökken a gólváltás szorzója. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy zöldülni fog a megosztott ajánlásom.

Szlovákia – Horvátország (20:45)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: