b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CS:GO : FURIA – Team Liquid – 06/28 21:00

A FURIA előző mérkőzésén szép profitra tettünk szert és megnézve a csapat teljesítményét, ma sem fogadhatunk másra, mint legutóbb.


A FURIA 2-0-ra nyert a nagy rivális MiBR csapata ellen és ezzel a győzelemmel profittal indítottuk a cs_summit 6. felvonását. A folytatásban a Liquid lesz a csapat ellenfele, akik azért szintén verhető ellenfélnek minősülnek. A Liquid ugyan nyert a MiBR ellen, viszont legutóbb az Evil Geniuses csúnyán két vállra fektette a csapatot.

A Liquid idén hat alkalommal találkozott a FURIA csapatával és minden alkalommal kikaptak.

A FURIA ma is nagy eséllyel pályázik a győzelemre. (Fotó : dreamhack)

A keretek között van bőven különbség, ráadásul látva a mapokat a FURIA hatalmas előnyt élvez szinte minden mapon. Egy szó, mint száz a FURIA jó formában van, láthattuk több tornán is, hogy mire képes a csapat és ugyan az Evil Geniuses némileg belerontott a tökéletes képbe, ezenkívül viszont a mezőny jelentős részén átgyalogol a csapat. Úgyhogy a fogadásunk ma sem vonatkozhat másra és a FURIA győzelmére ajánlunk fogadást.

FURIA – Team Liquid Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
FURIA (Győztes) 1.53 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: