b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
38 nyertes – 27 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Cambuur – Volendam Tipp : Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) 1,50
Benfica – Aves Tipp : Több, mint 1,5 gól (Benfica gólszám) 1,14
Kettes kötés 1,71

Tét : 10 egység (3. lépcső Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A mostani challenge szelvényen két találkozót emeltem ki a kínálatból. Az első esetben leginkább a statisztikai rendszerre hagyatkoztam, ahol a 2,5 gól esélyessége 79%-ot mutat, ráadásul a megosztott opció szorzója a nyitó szorzókhoz képest már roppantul lecsökkent. Ennek megfelelően még ma érdemes megfogadni a 2,5 gól feletti opciót. A második esetben a remek formában lévő és hazai pályán szereplő Benficában bíznék. A hazaiak nagyon jól szerepelnek, ráadásul az Aves csapatában rengeteg a sérült, ill. borzasztó szezont tudnak eddig felmutatni. A Benfica 2,75-ös rúgott gólátlaggal rendelkezik hazai pályán, úgyhogy bízom benne, hogy most is legalább kétszer betalálnak.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: